Εκπλήξεις στη Μαδρίτη

Gazzetta team
Εκπλήξεις στη Μαδρίτη
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι αναμετρήσεις των γυναικών έκλεψαν τα περισσότερα φώτα σήμερα στο Mutua Madrid Open. H Σερένα απέφυγε τις περιπέτειες, εκτός μάχης Να Λι και Κάρολιν Βοζνιάκι.

Το μεγάλο τουρνουά στην ισπανική πρωτεύουσα υποδέχεται τους κορυφαίους της παγκόσμιας κατάταξης και η δεύτερη μέρα των αγώνων έκρυβε δύο εκπλήξεις, καθώς Να Λι και Κάρολιν Βοζνιάκι μάζεψαν νωρίς βαλίτσες. Η Κινέζα έχασε 6-3, 6-2 από την Μάντισον Κις, ενώ η Νο10 του ταμπλό δεν τα κατάφερε κόντρα στην Γιαροσλάβα Σβέντοβα, η οποία 6-2, 6-4 πέρασε στην επόμενη φάση.

Η επικεφαλής του ταμπλό Σερένα Γουίλιαμς αν και ξεκίνησε νωθρά τον αγώνα κόντρα στην Γιούλι Πουτίντσεβα, επικράτησε με 7-6, 6-1, μαζί της και η Αντζελίκ Κέρμπερ, Νο6, η οποία χρειάστηκε να ανατρέψει το εις βάρος της σκορ για να επικρατήσει εν τέλει με 3-6, 6-3,6-2 της Σου Γουέι Χσιέχ.

Η Νάντια Πέτροβα, Νο11, νίκησε με 6-3, 4-6, 6-4 την Καμίλα Τζιόρτζι, η Ανιέσκα Ραντβάνσκα, Νο4, είχε εύκολο έργο κόντρα στην Τσβετάνα Πιρόνκοβα την οποία νίκησε με 6-2, 6-4, ενώ την ανατροπή έκανε και η Πέτρα Κβίτοβα, Νο8, κόντρα στην Γιάνινα Βικμάγερ με 4-6, 7-5, 6-4. Η Εκατερίνα Μακάροβα έκανε ιδανική αρχή κόντρα στην Λούσι Σαφάροβα με 6-2, 7-5, η Άνα Ιβάνοβιτς, Νο16 του ταμπλό, μετά το πρώτο δύσκολο σετ, πανηγύρισε την πρόκριση με 6-7, 6-3, 6-2 κόντρα στην Μπέθανι Μάτεκ-Σαντς. Αντίθετα, δεν τα κατάφερε η συμπατριώτισσά της Γελένα Γιάνκοβιτς, καθώς η Σανέλ Σέπερς με δυναμική εμφάνιση εξασφάλισε το εισιτήριο με 6-7, 6-3, 6-3. Πέρασαν ακόμα οι Μαρία Τερέσα Τόρο Φλορ (6-2, 7-5 τη Φραντσέσκα Σκιαβόνε), Μαριόν Μπαρτολί (6-3, 3-0 εγκατέλειψε η Έλενα Βέσνινα), Αναμπέλ Μεδίνα Γκαρίγκες (6-3, 6-3 τη Στέφανι Βέγκελε) και Μαρία Κιριλένκο (6-3, 2-1 εγκατέλειψε η Κλάρα Ζακοπάλοβα).

Στις αναμετρήσεις των ανδρών, ο Φερνάντο Βερντάσκο με 7-6, 6-2 κόντρα στον Νταβίντ Γκοφέν πέρασε στον δεύτερο γύρο, όπως και ο Γερεμί Σαρντί, με 6-4, 7-6 επί του Χοράσιο Σεμπάγιος. Δύσκολη αρχή για τον Ζιλ Σιμόν, Νο16 του ταμπλό, ο οποίος δυσκολεύτηκε στο πρώτο σετ κόντρα στον Ζουλιέν Μπενετό, στη συνέχεια όμως κατάφερε να βρει τα πατήματά του και με 2-6, 7-5, 6-3 να τσεκάρει το εισιτήριο για τον επόμενο γύρο. Βγήκε, τέλος, ο αντίπαλος του Ρότζερ Φέντερερ στον δεύτερο γύρο και είναι ο Ράντεκ Στέπανεκ, που άφησε έξω τον Μπέρναρντ Τόμιτς (6-3, 6-2).

 

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα