Κερδίζει η πιο... γυμνασμένη!

Book-nomikarios Book-nomikarios
Κερδίζει η πιο... γυμνασμένη!
Mε Αυστραλιανό Όπεν επιστρέφει ο Book-nomikarios μετά την ελληνική (πετυχημένη) δυάδα που μας είχε προτείνει την τελευταία φορά.

JABEUR - WANG

Η Jabeur Ons ξέρει κιλά τένις, αλλά έχει περιττά κιλά και η ίδια. Άλλαξε προπονητές, άλλαξε και διατροφή και βελτιώθηκε. Με ταβάνι το Νο51, τώρα είναι στο Νο78. Στα 26 της πλέον. Aν και Τυνήσια λόγω βάρους ΔΕΝ ήταν ποτέ χωματατζού, προτιμούσε σκληρά indoοr ή γρασίδι. Στο τουρνουά σερβίρει με σχεδόν 160 χλμ στο 1ο σερβίς και 130 στο 2ο.

Η Wang Qiang στα 28 της κατάφερε πέρσι να κάνει το μεγάλο βήμα, έφτασε ως και το Νο12, ενώ τώρα είναι στην 29η θέση. Η Κινέζα παίζει αυστηρά σε σκληρές επιφάνειες ανοιχτών όπως σχεδόν όλες και όλοι απ' την Ασία ! Στο τουρνουά σερβίρει με 165 χλμ στο 1ο σερβίς και με 135 στο 2ο.

Βρέθηκαν αντίπαλες το 2017 στο Ντουμπάι και το 2020 στη Σενζέν με την Wang να έχει 2/2 νίκες χωρίς καν να χάσει σετ, για την ακρίβεια μέχρι το 6-3 κατάφερε να την πλησιάσει η Οns.

Αμφότερες προέρχονται από επικές νίκες, η Οns νίκησε τη Βοζνιάκι στο τελευταίο της ματς και η Qiang άφησε έξω το φαβορί, τη Σερένα που μάχεται για 1 ακόμη grand slam ώστε να γίνει GOAT.

H νικήτρια θα παίξει με Γκάουφ ή Κένιν λόγω των πολλών εκπλήξεων, οπότε ίσως έχει "ψωμί" ακόμα για όποια προκριθεί ! Kαι ως φήμη (δόξα) και ως χρήμα, καθώς ήδη τσέπωσαν από 206 χιλιάδες δολλάρια και όποια κερδίσει θα τα κάνει 362 με προοπτική να τα διπλασιάσει ! Kι αν η Κινέζα έχει 5.5 μύρια σε έπαθλα, η Τυνήσια μέχρι προχθές είχε μόλις 1.5 !

Ο κόουτς της Κινέζας, Thomas Drouet, που την ανέλαβε πέρσι στο Ρολάν Γκαρός νομίζω ότι την έχει βελτιώσει αδιανόητα σε φυσική κατάσταση και σε τρόπο αντιμετώπισης αντιπάλων. Είσαι αουτσάιντερ με τη Σερένα, σερβίρεις για το 2-0, δέχεσαι μπρέικ, χάνεις το σετ στο τάι μπρέικ και όλα δείχνουν ότι είσαι χαμένη από χέρι με 1-1 και ψυχολογία για το απόλυτο φαβορί, όμως μένεις ψύχραιμη και κερδίζεις. Προηγουμένως, η Κινέζα είχε για 4 έτη τον Peter McNamara, δεδομένα την εξέλιξε.

Σε επίπεδο χτυπημάτων, η Ons είναι καλύτερη. Στο σύγχρονο τένις, όπως και στο σύγχρονο μπάσκετ, όπως και στο σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως, μετράνε οι αντοχές και το φύζικαλ γκέιμ. Όσο η Wang μένει στο ματς (και δεν χάσει γρήγορα 2-0 ή κατι) και τραβάει σε διάρκεια, θα γίνεται όλο και πιο φαβορί, καθώς η Ons θα κάνει πιο πολλά αβίαστα λάθη (ούσα η πιο επιθετική παίχτρια εκ των 2). Επίσης, η Κινέζα της έχει πάρει τον αέρα, οπότε δύσκολα να πιστέψει κάποια στιγμή ότι θα είναι off και αυτό της δίνει μια εξτρά ώθηση.

AUSTRALIAN OPEN (WOMEN) : JABEUR - WANG -> WANG (1.55)

ΥΓ-1. Περισσότερα tips στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για προσφορές και οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

ΥΓ-2. Με 21/33 κερδισμένα στοιχήματα και +18.5% yield ξεκίνησε το 2020 ταμειακώς και ας κλαίγονται όλοι για τις κηδείες στο Australian Open ή στην ευρωλίγκα. Ας στοιχημάτιζαν μαζί μας ! You'll never bet alone !

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).