Φέντερερ: «Είχα ξεκάθαρο πλάνο»

Gazzetta team
Φέντερερ: «Είχα ξεκάθαρο πλάνο»
Ο Ρότζερ Φέντερερ, δήλωσε πως είχε ξεκάθαρο πλάνο απέναντι στον Νόβακ Τζόκοβιτς.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Ήταν μια από αυτές τις βραδιές που είχα ξεκάθαρο πλάνο». Πήρα αυτό που περίμενα και ήταν ένα πολύ ωραίο συναίσθημα στο τέλος, φάνηκε από την αντίδραση.

Είμαι απλά χαρούμενος για το επίπεδό μου σήμερα. Σίγουρα είναι πάντα ξεχωριστό να νικάς τον Νόβακ, ειδικά μετά από ό,τι έγινε, αλλά δεν ένιωσα σαν να έπρεπε να διώξω τα φαντάσματα ή κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν υπήρχαν φαντάσματα. Προχώρησα γρήγορα μετά από αυτό. Παίζω πολύ καλά τη φετινή σεζόν και νομίζω ότι η νίκη το αποδεικνύει

Είμαι σίγουρος ότι το έβλεπε, αλλά στο τέλος της ημέρας προσπαθώ να παίξω εγώ ένα καλό τουρνουά. Ήξερα ότι παίζονταν πολλά για τον Νόλε. Αν δεν είχε πάρει το Wimbledon μπορεί να μην έφτανε ως εδώ και αυτό έλεγα στον εαυτό μου. Επειδή με νίκησε στο Wimbledon ήταν τόσο κοντά. Και ο Ράφα, βέβαια, είχε τρομερή πορεία. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα να νικήσω και τους δύο φέτος, όμως αξίζουν να είναι πιο πάνω από εμένα. Ήταν, πάντως, μια καλή μέρα για το τένις, όχι επειδή νίκησα τον Νόβακ, αλλά γιατί παιζόταν το Νο.1 και η ατμόσφαιρα ήταν πολύ όμορφη. Προσπαθούσα να θυμίσω στον εαυτό μου να παίξει με λιγότερη πίεση από ό,τι ο Νόβακ και αυτό έπιασε. Είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα