Τσιτσιπάς: «Με εμπνέει η Μαρία και ελπίζω να την εμπνέω και εγώ»

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: «Με εμπνέει η Μαρία και ελπίζω να την εμπνέω και εγώ»
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την Μαρία Σάκκαρη.

Μέλι... έσταζε ο Στέφανος Τσιτσιπάς για την Μαρία Σάκκαρη όταν ρωτήθηκε για την πορεία της από δημοσιογράφους στη Ρώμη.

Ο Έλληνας τενίστας αποθέωσε την Μαρία και δήλωσε πως τον εμπνέει ενώ θέλει οι δυο τους να εμπνέουν τα νέα παιδιά και να τα ... τραβούν στο τένις.

"Παίζει εκπληκτικά. Νιώθει πολύ καλά στο κορτ και είμαι χαρούμενος που το βλέπω αυτό. Είναι μια από τις τενίστριες με την καλύτερη φυσική κατάσταση για μένα και όταν νιώθει άνετα με το σερβίς της -το οποίο προφανώς δεν είναι πολύ μεγάλο- τα χτυπήματά της είναι πολύ καλά. Το είδατε και στο Hopman Cup, εκείνη η επιστροφή cross-court στο μπάκχαντ της με τον Φέντερερ ήταν τρελή.

Αν είναι σε καλή μέρα με το σερβίς της, τα υπόλοιπα έρχονται αυτόματα. Το μπάκχαντ της είναι απίστευτο. Με εμπνέει μ' αυτό που κάνει και ελπίζω να την εμπνέω κι εγώ. Νιώθω πως είμαστε ένα δυναμικό δίδυμο από την Ελλάδα, που δίνουμε έμπνευση στα νέα παιδιά και στους ανθρώπους γενικά, να θέλουν να παίξουν τένις», είπε για την Μαρία Σάκκαρη ο Στέφανος.

Κάνοντας έναν μίνι απολογισμό αλλά και μιλώντας για το Ρολάν Γκαρός που ακολουθεί είπε: «Είμαι ευχαριστημένος. Είχα πολλούς αγώνες στο χώμα. Είναι σημαντικό να πας μ' αυτόν τον τρόπο σ' ένα τουρνουά σαν το Roladn Garros. Έμαθα πολλά αυτές τις 3 εβδομάδες. Είναι καλό να πηγαίνεις σε ένα Grand Slam, γνωρίζοντας τι έχεις κάνει καλά και τι δεν έχεις κάνει καλά. Θα προσπαθήσω να συγκεντρωθώ σε όλα αυτά, για να αποφύγω να κάνω τα ίδια λάθη».

 

Τελευταία Νέα