Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς 2-0 (6-3, 6-4)

Τζόκοβιτς-Τσιτσιπάς 2-0 (6-3, 6-4)
Η κλάση του σπουδαίου Τζόκοβιτς, σε συνδυασμό με την κούραση από την μυθική νίκη επί του Ναδάλ, δεν έδωσαν την δυνατότητα στον Στέφανο Τσιτσιπά να πατήσει στην κορυφή του Madrid Open, καθώς ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε 2-0 σετ από τον Σέρβο Νο1 της Παγκόσμιας κατάταξης!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς κέρδισε με 6-3, 6-4 τον Στέφανο Τσιτσιπά στον τελικό του Madrid Open και επέστρεψε στην κορυφή μετά από 3 χρόνια απουσίας.

Ο Σέρβος ήταν καλύτερος σ' όλο τον αγώνα, ο Έλληνας πάλεψε ειδικά το 2ο σετ αλλά δεν μπορούσε ν' αντισταθεί στις εμπνεύσεις του Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τσιτσιπάς που από τη Δευτέρα θα είναι στο Νο7 της παγκόσμιας κατάταξης για πρώτη φορά στην καριέρα του έχασε και τον 2ο τελικό του σε Masters και τον δεύτερο μέσα στη χρονιά, στην οποία όμως έχει κερδίσει 2 τίτλους.

Ο Τζόκοβιτς από την πλευρά του έφτασε τους 3 τίτλους στη Μαδρίτη, τους 74 στο σύνολο και τους 33 σε Masters.

Έτσι έχει πλέον τους ίδιους τίτλους σε Masters με τον Ναδάλ που ήταν και είναι στην κορυφή!

Τόσο ο Τζόκοβιτς όσο και ο Τσιτσιπάς θα ταξιδέψουν πλέον στη Ρώμη για το Masters.

Κλασάτο... προβάδισμα

Στο 1ο σετ ο Τζόκοβιτς φτάνει στο 3-0 έχοντας κάνει μπρέικ στο 2-0 πριν μειώσει σε 3-1 ο Τσιτσιπάς ο οποίος δεν ξεκίνησε καλά στο παιχνίδι.

Ο Σέρβος με άνεση κάνει το 4-1 αλλά με τον ίδιο ακριβώς τρόπο μειώνει σε 4-2 ο Έλληνας.

Οι δυο τους παίρνουν από ένα γκέιμ και τελικά ο Τζόκοβιτς κερδίζει το σετ με 6-3.

Πάλεψε ο Τσιτσιπάς

Στο 2ο σετ ο Τσιτσιπάς ανοίγει το σκορ (0-1)αλλά ο αντίπαλος του τον ισοφαρίζε με άνεση σε 1-1.

Ο Τσιτσιπάς φτάνει στο 1-2 και στο 2-3 αλλά ο Νόβακ ισοφαρίζει σε 3-3. Η «απάντηση» του Έλληνα είναι άμεση και παίρνει ξανά το προβάδισμα (3-4).

Ο Τζόκοβιτς χωρίς να χάσει πόντο κερδίζει το 8ο γκέιμ και ισοφαρίζει σε 4-4. Με μπρέικ ο Σέρβος κάνει το 5-4 και έφτασε στο 6-4 σε 1.32.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα