Δεν μπορεί στο χώμα ο Ρότζερ

Book-nomikarios Book-nomikarios
Δεν μπορεί στο χώμα ο Ρότζερ
Ο Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει τον Ντομινίκ Τίεμ στο τουρνουά MASTERS της Μαδρίτης και ο Book-nomikarios μας εξηγεί τους λόγους του φαβοριτισμού του Αυστριακού.

ΦΕΝΤΕΡΕΡ - ΤΙΕΜ

Σε 5 ματς ο Φέντερερ έχει 2 νίκες και ο Τίεμ 3. Ο 26άχρονος Αυστριακός στη μοναδική αναμέτρηση σε χώμα με τον Ρότζερ τον είχε κερδίσει με 2-0 σετ. Είναι καλύτερος στο χώμα, καθώς αυτή είναι η αγαπημένη του επιφάνεια, ενώ ο Ρότζερ ουδέποτε πήγαινε καλά εκεί, πόσο δε τώρα που τα χρόνια έχουν περάσει και οι αντοχές είναι περιορισμένες. Φέτος ο Ντομινίκ έχει παίξει ήδη 13 ματς στο χώμα, ενώ αυτό θα είναι μόλις το 3ο του Ρότζερ που σημειωτέον ότι τα προηγούμενα 2 έτη ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ καν ν' αγωνιστεί σ' αυτήν την επιφάνεια. Ο Αυστριακός εν αρχή προσφέρθηκε στο 1.65, οι bookmakers κατάλαβαν το λάθος τους, πήρε πολύ χρήμα και πλέον δίνεται στο 1.45. Ο Φέντερερ σπατάλησε πολλές δυνάμεις χθες απέναντι στον Μονφίλς, έσωσε κάποια ματς πόιντ για να επικρατήσει τελικά στο τάι μπρέικ. Ο Τίεμ είναι πιο φρέσκος και έτοιμος να πετύχει μια νίκη που πάντα θα θυμάται απέναντι στον κορυφαίο.

ATP ΜΑΔΡΙΤΗΣ : ΦΕΝΤΕΡΕΡ - ΤΙΕΜ -> ΤΙΕΜ (1.45)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail για οδηγίες εγγραφής στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).