Σάκκαρη Vs Kόντα

Book-nomikarios Book-nomikarios
Σάκκαρη Vs Kόντα
Τελικός στο WTA της πόλης Ραμπάτ στο Μαρόκο, με την Μαρία Σάκκαρη ν' αντιμετωπίζει την Τζοάνα Κόντα και ο Book-nomikarios μας αναλύει το ματς και ποντάρει σ' αυτό !

ΣΑΚΚΑΡΗ - ΚΟΝΤΑ

H Mαρία Σάκκαρη έχει παίξει 2 φορές με την Τζοάνα Κόντα και έχει ηττηθεί και τις 2. Η Kόντα είναι από το Σίδνεϋ της Αυστραλίας, οι γονείς της είναι απ' την Ουγγαρία πάντως (μετανάστες στην Αυστραλία), έπαιζε με τη σημαία της Αυστραλίας μέχρι και το 2012, τότε άρχισε να ανεβαίνει επίπεδο, η Αυστραλία είχε την Στόσουρ κι άλλες τενίστριες, δεν επένδυσε πάνω της, το έκανε η Μεγάλη Βρετανία και έτσι απ' το 2012 παίζει για τη σημαία της. Το 2017 νίκησε τη Μαρία με 2-0 σετ εύκολα στο Γουίμπλεντον και φέτος το 2019 την κέρδισε με ανατροπή 2-1 σετ για το FED CUP. Σε χώμα θα παίξουν αντίπαλες πρώτη φορά, οι άλλες ήταν σε γρασίδι και σκληρό. Μήτε η Σάκκαρη, μήτε η Κόντα είναι χωματατζούδες.

Η Μαρία έπαιζε σε πολλά τουρνουά με χώμα μέχρι και το 2016, αλλά όταν ανέβηκε επίπεδο, το έκοψε. Η Κόντα είχε φτάσει στο Νο4 (!) και τώρα είναι στο Νο47, ενώ η Μαρία με ταβάνι το Νο29, τώρα είναι στο Νο51. Στο Μαρόκο, η Μαρία δεν έχει χάσει σετ, έχοντας κερδίσει Ντανίλοβιτς, Σινίκοβα, Μέρτενς και Φαν Ούιτβανγκ, ενώ η Τζοάνα λύγισε 2-1 της Γιαφάν Γουάνγκ, Μπογκντάν και Χσίεχ και 2-0 την Τομλιάνοβιτς. H Kόντα δεν τα πήγαινε καλα το 2018, άλλαξε προπονητή προς το τέλος του έτους πήρε τον Γάλλο Dimitri Zavialoff και έχει δει "φως". Ο Dimitri Zavialoff είχε προπονήσει και τον Βαβρίνκα, αλλά είχε τεράστιες επιτυχίες και με την Μπακζίσνκι. Mε ρεκόρ 18-6 το 2019, η χημεία τους δείχνει εξαιρετική. Σημειωτέον δε, ότι ο Zavialoff έχει καλές τακτικές σε χωμάτινες επιφάνειες, ασχέτως αν η Κόντα δεν αγαπάει το χώμα και δεν είναι τυχαίο ότι ξεκίνησε με 4/4 φέτος στο χώμα. Πιο έμπειρη σε τελικούς η Κόντα, η Σάκκαρη έπαιξε μόλις 1 σε επίπεδο WTA πέρσι στο Σαν Χοσέ όπου ηττήθηκε άνετα με 6-1, 6-0 από την Μπουζαρνέσκου.

H Kόντα έχει 3 τίτλους, στο Σαν Χοσέ το 2016 (εκεί που απέτυχε η Σάκκαρη 2 χρόνια μετά), το 2017 στο Σίδνεϊ κερδίζοντας την τεράστια Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα και το 2017 στο Μαϊάμι λυγίζοντας τη Βοζνιάκι. Θα είναι ένα σημάδι come-back, αν πάρει τίτλο μετά από 2 έτη, διότι έκτοτε πήγε σε άλλους 2 τελικούς χάνοντας σε γρασίδι από Βέκιτς και Μπάρτι ! Το χρηματικό έπαθλο στα 43.000 δολλάρια δεν είναι κάποιο σημαντικό ποσό, τόσα θα πάρει όποια πάει έστω στο 2ο γύρο στο WTA της Μαδρίτης που ξεκινάει σήμερα (η Σάκκαρη κληρώθηκε με τη Σουάρεζ Ναβάρο και η Κόντα με την πιο βατή Ρίσκε), όμως το κίνητρο είναι και ο τίτλος και κυρίως οι διόλου ευκαταφρόνητοι 250 πόντοι στη ράνκινγκ λιστ για καλύτερες και πιο βατές κληρώσεις στο άμεσο μέλλον ! Στο 1.72 προσφέρεται η Κόντα και θα προτιμηθεί.

WTA RABAT : ΣΑΚΚΑΡΗ - ΚΟΝΤΑ -> ΚΟΝΤΑ (1.72)

ΥΓ. Περισσότερα στο www.bwm.gr ή στείλτε e-mail στο [email protected]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).