Ζβέρεφ: «Είμαι αδύναμος μπροστά σ' όσα μου συμβαίνουν»

Gazzetta team
Ζβέρεφ: «Είμαι αδύναμος μπροστά σ' όσα μου συμβαίνουν»
Το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης Αλεξάντερ Ζβέρεφ μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που τον έχουν οδηγήσει στην αγωνιστική κάμψη.

Δυο νίκες στα τελευταία επτά παιχνίδια. Αποκλεισμός στους "32" από το Barcelona Open, στους "16" στο Monte Carlo, στους "64" στο Miami Masters και στους "32" στο Indian Wells.

Την τελευταία φορά που κάπως ... γέλασε ήταν στις 2/3 όταν έφτασε στον τελικό στο Ακαπούλκο αλλά έχασε τελικά από τον Νικ Κύργιος.

Είναι ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης, ο οποίος κέρδισε το 2018 το ATP Finals.

Τους τελευταίους δυο μήνες είναι σε πτώση και όλοι ρωτούν να μάθουν το γιατί. Την απάντηση την έδωσε ο ίδιος ο οποίος αποκάλυψε ότι έχει τον πατέρα του στο νοσοκομείο και πρόσφατα χώρισε και από την κοπέλα του.

 

«Πάντα είμαι ειλικρινής και πρέπει να παραδεχτώ ότι αυτές οι τελευταίες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες για μένα. Πιστεύω πως τα προσωπικά μου προβλήματα έχουν επηρεάσει το τένις μου. Ο πατέρας μου δεν ταξιδεύει μαζί μου, επειδή είναι στο νοσοκομείο, και αυτή είναι μια νέα κατάσταση για μένα.

Η σχέση μου με τη σύντροφό μου τελείωσε επίσης. Σιγά σιγά βελτιώνομαι και ελπίζω πως το τένις θα με βοηθήσει να περάσω αυτές τις άσχημες στιγμές», τόνισε ο Γερμανός τενίστας.

Εν συνεχεία παραδέχτηκε: «Είμαι αδύναμος μπροστά σε όλα που μου συμβαίνουν. Προφανώς δεν έπαιξα όπως ήθελα τις τελευταίες εβδομάδες. Όταν προπονούμαι νιώθω πολύ καλά, αλλά όταν έρχεται η ώρα να αγωνιστώ, δεν ξέρω τι συμβαίνει και τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλω. Είμαι σίγουρος πως δε θα κρατήσει πολύ και θα το ξεπεράσω. Αν κάνω συνεχόμενες νίκες, θα επιστρέψω στο καλύτερό μου επίπεδο».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα