Φέντερερ: Οι σκέψεις του να γίνει μέντορας αθλητών!

Gazzetta team
Φέντερερ: Οι σκέψεις του να γίνει μέντορας αθλητών!
Ο Ρότζερ Φέντερερ δήλωσε πως τον ενδιαφέρει η προπονητική αλλά τον απωθούν τα συνεχή ταξίδια.

Στα 38 του χρόνια συνεχίζει να κερδίζει τίτλους και να είναι στο Top-5 του κόσμου.

Πρόσφατα πήρε τον 100ο τίτλο του στη Ντόχα και σήμερα συνεχίζει στα προημιτελικά του Miami Open. Είτε το θέλει όμως είτε δεν το θέλει θα πρέπει ν' αρχίσει να σκέφτεται την επόμενη ημέρα.

Ο Ρότζερ Φέντερερ ρωτήθηκε στο Miami εάν θέλει να γίνει προπονητής και σημείωσε ότι δεν το απορρίπτει αλλά θα είναι δύσκολο να συνεχίσει να ταξιδεύει όλο το χρόνο. Τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει στο χώρο και ίσως γίνει μέντορας!

«Πιθανόν αλλά λίγο δύσκολο γιατί έχω τέσσερα παιδιά και θα είμαι χαρούμενος στο σπίτι, μετά από 20-25 χρόνια όπου ταξιδεύω συνέχεια. Απλά δεν βλέπω τον εαυτό μου να ταξιδεύει 20 εβδομάδες το χρόνο ως προπονητής. Απλά δεν το βλέπω να συμβαίνε. Μετά, σκέφτομαι πως ούτε ο Έντμπεργκ είχε την επιθυμία να γίνει προπονητής. Άλλωστε και εγώ δεν χρειάζεται να το κάνω αμέσως μόλις εγκαταλείψω το τένις.

Οπότε, ίσως γίνω κάποτε μέντορας κάποιων αθλητών. Ποιος ξέρει; Θα ήθελα πολύ να μείνω στο τένις, όμως για να είμαι ειλικρινείς δεν θέλω να ταξιδεύω 30 εβδομάδες το χρόνο», είπε ο Ελβετός τενίστας.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα