Τσιτσιπάς: «Ευχαριστώ τους Έλληνες για την υποστήριξη» (vid)

Αντώνης Πατσούρας
Τσιτσιπάς: «Ευχαριστώ τους Έλληνες για την υποστήριξη» (vid)
Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά μετά από τον θρίαμβο στο Open13 της Μασσαλίας.

Ευτυχισμένος για τη νίκη του στον τελικό που του έδωσε τον 2ο τίτλο της καριέρας του στο Tour ήταν ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Ο Έλληνας τενίστας πριν από την απονομή μιλώντας μετά από τον αντίπαλο του, Μιχκαήλ Κουκούσκιν ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τους Έλληνες φιλάθλους αλλά και τους ανθρώπους του.

«Είμαι ευτυχισμένος. Θέλω να συγχαρώ τους διοργανωτές για το τουρνουά το οποίο είναι κάθε χρόνο και καλύτερο. Η Μασσαλία είναι μια πόλη που αγαπά το τένις. Είναι μια φανταστική εβδομάδα για μένα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια και στον αντίπαλο μου ο οποίος μπορεί να έχασε στον τελικό αλλά είχε μια σπουδαία εβδομάδα εδώ στη Μασσαλία», δήλωσε αρχικά ο Τσιτσιπάς και συνέχισε: «Οι διοργανωτές μου είχαν δώσει δυο κάρτες ελευθέρας για το τουρνουά και τώρα το κατέκτησα. Τους ευχαριστώ. Θέλω να ευχαριστήσω τους Έλληνες φιλάθλους που με υποστήριξαν και με βοήθησαν αλλά και τον πατέρα μου και τους γονείς μου που είναι πάντα δίπλα. Την Ακαδημία Μουράτογλου που είναι εδώ κοντά»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα