Ο Φέντερερ δήλωσε συμμετοχή στο Masters της Μαδρίτης

Αντώνης Πατσούρας
Ο Φέντερερ δήλωσε συμμετοχή στο Masters της Μαδρίτης
Μετά από 3 χρόνια ο Φέντερερ θ' αγωνιστεί στο χώμα και στο Masters της Μαδρίτης.

Τη μεγάλη απόφαση να επιστρέψει στο χώμα πήρε ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός όπως ανακοινώθηκε θα συμμετάσχει από τις 3 έως τις 12/5 στο Masters της Μαδρίτης και θα δοκιμάσει στο χώμα μετά από τρία χρόνια!

Ο τελευταίος του αγώνας σε χώμα ήταν τον Μάϊο του 2016 στην Ιταλία. Ο Φέντερερ έχει γράψει ιστορία στη Μαδρίτη αφού έχει 3 τίτλους (2006, 2009, 2012) και είναι ο 2ος πιο επιτυχημένος αθλητής του τουρνουά.

"Είμαστε χαρούμενοι επειδή η επιστροφή του στο Caja Magica είναι σαν δώρο για τη διοργάνωση. Θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε έναν μοναδικό παίκτη εδώ. Το να έχουμε τον Ελβετό πίσω στο χώμα, μαζί με τους (Novak) Djokovic και (Rafael) Nadal, είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να χάσει", δήλωσε ο Φελισιάνο Λόπεζ, διευθυντής του Mutua Madrid Open.

Ο Μανόλο Σαντάνα που είναι επίτιμος πρόεδρος του τουρνουά υπογράμμισε σχετικά με την μεγάλη επιστροφή: "Η παρουσία του Roger στο Caja Magica αυτή τη χρονιά είναι ξεχωριστή. Δεν έχει σημασία αν είναι 37 ετών, επειδή ακόμα παίζει σπουδαίο τένις. Το έμφυτο ταλέντο του τον έχει κάνει έναν από τους καλύτερους όλων των εποχών".

 

Τελευταία Νέα