Τσιτσιπάς: «Περήφανος που είμαι Ελληνας» (vid)

Gazzetta team
Τσιτσιπάς: «Περήφανος που είμαι Ελληνας» (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε για το αν σκέφτηκε ποτέ να μετακομίσει ποτέ στην Αυστραλία για να τον βοηθήσει περισσότερο στην καριέρα του στο τένις και η απάντηση που έδωσε ήταν ιδιαίτερη.

Για 15 λεπτά οι δημοσιογράφοι τον «βομβάρδιζαν» με ερωτήσεις στη συνέντευξη Τύπου με ερωτήσεις. Για το μακρύ του μαλλί και τα βίντεο στο Youtube, μέχρι και το πέρασε το βράδυ μετά την πρόκριση του Φέντερερ.

Και ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρωτήθηκε και για το πόσο κοντά βρέθηκε στο να μετακομίσει στην Αυστραλία κάτι που θα τον βοηθούσε στην καριέρα του.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν ήμουν ποτέ κοντά σε κάτι τέτοιο. Ισως για τους Αυστράλους να γινόταν κάτι τέτοιο αλλά όχι δεν ήμουν ποτέ κοντά.

Ειμαι περήφανος που είμαι Ελλήνας και που εκπροσωπώ το μπλε και το άσπρο της χώρας μου και αυτή τη σημαία
», είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος απέκλεισε τον Μπαουτίστα Αγκούτ για να προκριθεί στα ημιτελικά του Australian Open.

Στο 10:20 η ερώτηση και η απάντηση του Ελληνα τενίστα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα