Στην... αγκαλιά της Σερένα η Χάλεπ

Gazzetta team
Στην... αγκαλιά της Σερένα η Χάλεπ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η Χάλεπ απέκλεισε την Βένους και θα παίξει στους "16" με την Σερένα Ουίλιαμς. Πρόκριση και για Τζόκοβιτς.

Σπουδαία εμφάνιση πραγματοποίησε κόντρα στην Βένους Ουίλιαμς η Σιμόνα Χάλεπ και στον 4ο γύρο του Australian Open θα πέσει πάνω στην Σερένα Ουίλιαμς η οποία επέστρεψε για να φτάσει έως το τέλος στο τουρνουά.

Η Σιμόνα επικράτησε με 6-2, 6-3 την Βένους και θα έχει δύσκολο έργο κόντρα στην Σερένα των 7 Australian Open.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στον 4ο γύρο προκρίθηκε και ο Νόβακ Τζόκοβιτς ο οποίος κέρδισε με 6-3, 6-4, 4-6, 6-0 και θα παίξει πλέον με τον Ντανίλ Μεντβέντεφ για μια θέση στους "8". Στους "16" προκρίθηκε και ο Αλεξάντερ Σβέρεφ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα