Κύργιος σε Μάρεϊ: «Αντι, δεν με παίρνεις σοβαρά, αλλά άκουσέ με...» (pic)

Gazzetta team
Κύργιος σε Μάρεϊ: «Αντι, δεν με παίρνεις σοβαρά, αλλά άκουσέ με...» (pic)
Ο Νικ Κύργιος με ένα συγκινητικό μήνυμά του καλεί τον Άντι Μάρεϊ να σκεφτεί ξανά την απόφαση - σοκ να αποσυρθεί από τη δράση.

100% Επιστροφή* χρημάτων στον αγώνα Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Μόλις στα 31 του, ο Άντι Μάρσεϊ αποφασίζει να βάλει τέλος στην καριέρα του, έχοντας στο παλμαρέ του 45 τίτλους σε τουρνουά ATP, ήταν Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης το 2016, κατέκτησε 14 τίτλους στη Masters Series και βρέθηκε 8 φορές σε Grand Slam τελικούς.

Πολλοί ήταν αυτοί που του ζήτησαν να το σκεφτεί ξανά, όπως κι ο Νικ Κύργιος.

Μάλιστα, στεναχωρημένος ο Ελληνοαυστραλός έγραψε ένα μακροσκελές μήνυμα στον Μάρεϊ γράφοντάς του:

«Άντι, γνωρίζω πως τις περισσότερες φορές δεν με λαμβάνεις στα σοβαρά, αλλά τουλάχιστον άκουσέ με σ' αυτό παλιέ μου φίλε. Πάντα ήσουν κάποιος που επηρέαζε το άθλημα με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Ξέρω ότι αυτός ποτέ δεν ήταν ο τρόπος με τον οποίο ήθελες να αποχωρήσεις, αλλά ήταν τρομερή διαδρομή.

Με προστάτευσες κάτω από τα φτερά σου από τότε που μπήκα στο tour και μέχρι αυτή τη μέρα ήσουν κάποιος που κυριολεκτικά αδημονώ να βλέπω. Είσαι ένας φανταστικός τενίστας, πολύ καλύτερος από μένα, αλλά απλά θέλω να ξέρεις ότι σήμερα δεν είναι μια θλιβερή μέρα μόνο για σένα και την ομάδα σου, είναι μια θλιβερή μέρα για το άθλημα και για όλους όσους επηρέασες.

Αυτές είναι δυο φωτογραφίες που θα σε κάνουν να χαμογελάσεις και να σκεφτείς ότι στην πραγματικότητα ήμουν ο μικρός σου αδερφός. Τέλος πάντων, θέλω μόνο να ξέρεις, και είμαι βέβαιος ότι το γνωρίζεις ήδη, ότι όλοι θέλουν να συνεχίσεις να παλεύεις και να συνεχίσεις να είσαι εσύ. Καλή τύχη στo Australian Open muzz, θα είμαι δίπλα σου».

 

Τελευταία Νέα