Αποσύρεται ο Άντι Μάρεϊ (vid)

Gazzetta team
Αποσύρεται ο Άντι Μάρεϊ (vid)
Την απόφασή του να σταματήσει το τένις μετά την κατάκτηση των 2 χρυσών στους Ολυμπιακούς Αγώνες, των 3 Grand Slams και των 14 ΑΤP Masters ανακοίνωσε ο Άντι Μάρεϊ.

Μπαρτσελόνα – Παναθηναϊκός με πριμ 5%*, ακόμα καλύτερες αποδόσεις και 190+ ειδικά στοιχήματα! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις.

Το τελευταίο Όπεν της καριέρας του Άντι Μάρεϊ θα είναι αυτό της Αυστραλίας! Ο πρώην Νο.1 τενίστας με την τεράστια καριέρα, τόνισε με δάκρυα στα μάτια πως οι πόνοι στο ισχίο δεν τον αφήνουν να απολαύστει το άθλημα.

Συγκεκριμένα, είπε: «Μπορώ να παίξω, όμως μέχρι ένα σημείο. Ο πόνος δεν με αφήνει να παίξω όσο θέλω. Δεν με αφήνει να απολαύσω την προπόνηση, δεν με αφήνει να απολαύσω τον αγώνα. Θέλω να σταματήσω την καριέρα μου στο φετινό Wimbledon, αλλά δεν ξέρω πραγματικά αν είμαι ικανός να παίζω μέχρι τότε.

Το φετινό Αυστραλιανό Όπεν κατά πάσα πιθανότητα είναι το τελευταίο μου. Δεν αισθάνομαι καλά. Παλεύω με τους δαίμονες μου, με τον πόνο, δεν ξέρω αν μπορώ να παίζω με τόσο πόνο για τους επόμενους τέσσερις-πέντε μήνες».

 

Τελευταία Νέα