Η ζωή του Φέντερερ στο Australian Open (vid)

Gazzetta team
Η ζωή του Φέντερερ στο Australian Open (vid)
Τα κατορθώματα του Ρότζερ Φέντερερ στο Australian Open και η Ελλάδα!

Στη Μελβούρνη είναι ο σπουδαίος Ρότζερ Φέντερερ προκειμένου να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε το 2018 και να κερδίσει το 21ο Grand Slam της καριέρας του.

Το Australian Open αρχίζει την επόμενη εβδομάδα και ο Ελβετός τενίστας είναι ο ...μύθος του αφού είναι ο μοναδικός τενίστας με 20 Grand Slam που συμμετέχει και ένας από τους τρεις (Φέντερερ, Έμερσον, Τζόκοβιτς) που έχουν κατακτήσει το πρώτο της χρονιάς 6 φορές!

Ο Φέντερερ το έχει κερδίσει το 2004, το 2006, το 2007, το 2010, το 2017 και το 2018. Έχει παίξει και στον τελικό του 2009 όπου είχε χάσει τον τίτλο από τον Ραφαέλ Ναδάλ. Για τον Ισπανό αυτός είναι ακόμη και σήμερα ο μοναδικός του στη Μελβούρνη.

Οι διοργανωτές του Australian Open για να "υποδεχτούν" στην Μελβούρνη τον κάτοχο των 20 Grand Slam του ετοίμασαν ένα σπουδαίο video-ταινία με τις μεγάλες στιγμές του στο τουρνουά! Ένα video με μπόλικη ιστορία, τρομερά πλάνα αλλά και Ελλάδα αφού περιέχει και τον τελικό του 2006 με τον Κύπριο Μάρκο Παγδατή!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

  • Tags:
 

Τελευταία Νέα