Ο Φέντερερ... αποθεώνει τον Τσιτσιπά!

Αντώνης Πατσούρας
Ο Φέντερερ... αποθεώνει τον Τσιτσιπά!
Ο Φέντερερ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά από τον αγώνα στο Περθ.

0% Γκανιότα* & Συναρπαστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Με τα καλύτερα λόγια εκφράστηκε για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά από την ολοκλήρωση του αγώνα τους στο Περθ ο Ρότζερ Φέντερερ. Ο Ελβετός τενίστας που κέρδισε με 2-0 τον Έλληνα τόνισε ότι και οι δυο έκαναν σπουδαίο ματς και απόλαυσε το παιχνίδι μαζί του.

«Μου αρέσει να παίζω με αυτούς τους νέους, φέρνουν κάτι διαφορετικό και κάτι που δεν έχω δει ποτέ σήμερα. Όπως μπορείτε να δείτε, εξακολουθώ να αναπνέω έντονα. Διασκέδασα πολύ και πραγματικά απολάμβανα τον εαυτό μου. Ποτέ δεν παίζω για να χάσω, παίζω πάντα για να νικήσω» είπε αρχικά ο Ρότζερ Φέντερερ.

Εν συνεχεία μίλησε και για τον Στέφανο: «Ήταν σπουδαίο παιχνίδι. Οι διαφορές ήταν μικρές. Σκεφτόμουν ότι ο Στέφανος θα βγει και θα παίξει έναν μεγάλο αγώνα. Έτσι έκανε. Όχι πολλά αβίαστα λάθη και απλά πολύ ποιοτικό τένις. Στο τέλος της ημέρας, αυτό που βλέπω ήταν η διαφορά στο πρώτο σετ, ίσως απλά ένας άσος ή ένα διπλό λάθος. Στο δεύτερο σετ είχα λίγες περισσότερες πιθανότητες, αλλά θα μπορούσε να πάει εύκολα στα τρία σετ».

 

Τελευταία Νέα