Stop στον σεξισμό από τον Μάρεϊ

Gazzetta team
Stop στον σεξισμό από τον Μάρεϊ
Ο Άντι Μάρεϊ υπερασπίστηκε την Άννα Άντα Χάγκενμπεργκ για το σεξιστικό σχόλιο που δέχτηκε κατά την διάρκεια της απονομής της "Χρυσής Μπάλας".

Την ... έκρηξη του Άντι Μάρεϊ προκάλεσε το σεξιστικό σχόλιο του Μάρτιν Σόλβεϊγκ στην Άντα Χάγκενμπεργκ κατά την διάρκεια της απονομής της "Χρυσής Μπάλας" στη Νορβηγίδα.

Ο παρουσιαστής ρώτησε την σπουδαία αθλήτρια του ποδοσφαίρου εάν θα πανηγύριζε το βραβείο της κάνοντας... twerking, όταν κατάλαβε ζήτησε συγνώμη, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να αποφύγει το... χώσιμο από τον Σκοτσέζο τενίστα, ο οποίος εκφράστηκε με σχόλιο του στο Instagram.

"Άλλο ένα παράδειγμα για το ότι ο σεξισμός υπάρχει ακόμα στον αθλητισμό. Γιατί η γυναίκα πρέπει να ανέχεται αυτά τα σκατά; Τι ερωτήσεις έκαναν αντίστοιχα στους Εμπαπέ και Μόντριτς; Υποθέτω κάτι σχετικό με το ποδόσφαιρο. Όσοι πιστεύουν πως οι αντιδράσεις είναι υπερβολικές και πως ήταν απλώς ένα αστείο, δεν ήταν. Είμαι στο χώρο του αθλητισμού σε όλη μου τη ζωή και το επίπεδο του σεξισμού είναι εξωπραγματικό", έγραψε ο Άντι Μάρεϊ.

 

Τελευταία Νέα