Φέντερερ-Τσιτσιπάς και Γουίλιαμς-Σάκκαρη στο Hopman Cup!

Αντώνης Πατσούρας
Φέντερερ-Τσιτσιπάς και Γουίλιαμς-Σάκκαρη στο Hopman Cup!
Ραντεβού με τους "μύθους" έχουν στο Hopman Cup στο Περθ ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Μετά από 17 χρόνια απουσίας η Ελλάδα επιστρέφει στο Hopman Cup για να "γράψει" ιστορία.

Το σπουδαίο τουρνουά που θα διεξαχθεί από τις 29/12/2018 έως τις 6/1/2019 θα έχει πολύ... Ελλάδα και μεγάλες "μάχες" για τα δυο μεγάλα ταλέντα της χώρας μας.

Στο πλαίσιο του τουρνουά η Μαρία Σάκκαρη θ' αντιμετωπίσει στις 31 Δεκεμβρίου την Αμερικανίδα σούπερ σταρ Σερένα Γουίλιαμς και στις 3 Ιανουαρίου ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα δοκιμάσει τις δυνάμεις του απέναντι στον Ρότζερ Φέντερερ!

Η Ελλάδα είναι στον Β' όμιλο μαζί με τις ΗΠΑ, την Μεγάλη Βρετανία και την Ελβετία και έτσι οι Έλληνες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν "θρυλικές" μάχες από το μακρινό Περθ.

Η αρχή θα γίνει στις 29/12 όταν και η Σάκκαρη θ' αντιμετωπίσει στις 04:00 τα ξημερώματα την Βρετανίδα Κάτι Μπούλτερ και στη συνέχεια ο Τσιτσιπάς τον Κάμερον Νόρι. Η συνέχεια έχει μεικτό διπλό! Την παραμονή Πρωτοχρονιάς πάλι στις 04:00 η Σάκκαρη θα βρει απέναντι της την Σερένα Γουίλιαμς και ο Τσιτσιπάς τον Φράνσις Τιαφόε. Στις 3 Ιανουαρίου στις 11:30 η Ελλάδα θα παίξει με την Ελβετία. Ο Τσιτσιπάς θα "συναντήσει" τον Φέντερερ και η Σάκκαρη την Μπένσιτς.

Ο τελικός της διοργάνωσης θα γίνει στις 6 Ιανουαρίου και για να καταφέρει η χώρα μας να βρεθεί σ' αυτόν, θα πρέπει να πάρει την 1η θέση του ομίλου. Στον άλλον όμιλο θα βρίσκονται οι Γερμανία (Αντζελίκ Κέρμπερ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ), Αυστραλία (Ασλέϊ Μπάρτι, Μάθιου Έμπντεν), Ισπανία (Γκαρμπίνε Μουγκουρούθα, Νταβίντ Φερέρ) και Γαλλία (Αλίζ Κορνέ, Λούκας Πουίγ).

Το Hopman Cup ξεκίνησε το 1989 για να τιμηθεί η μνήμη του σπουδαίου τενίστα της Αυστραλίας Harry Hopman (1906-1985) ο οποίος μεγαλούργησε ως αθλητής, ως προπονητής ενώ "υπηρέτησε" και τον χώρο της δημοσιογραφίας.

 

Τελευταία Νέα