Το λιοντάρι της Peugeot κι εγώ!

Ο Χρήστος Κιούσης γράφει για την αδυναμία του στη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία, που τον οδηγεί από τις παιδικές βόλτες στην Εύβοια μέχρι τους ATP Finals του Λονδίνου, όπου ο αθλητής με το brand Peugeot στο μανίκι Αλεξάντερ Ζβέρεφ στέφθηκε πρωταθλητής!

Η σχέση μου με την Peugeot ξεκίνησε εξ απαλών ονύχων με ένα σκούρο καφέ 304. Ήταν βλέπετε το οικογενειακό μας αυτοκίνητο, που μας ταξίδευε από το σπίτι στην Αθήνα ως την Ευβοϊκή πατρογονική γη. Υπήρχε άλλο ένα στη γειτονιά μας, εκείνο σε λευκό χρώμα. Δεν ήμασταν τίποτα πλούσιοι,  αλλά το συγκεκριμένο αυτοκίνητο πάντα έκανε καλή εντύπωση, που κράτησε και πολλά πολλά χρόνια, μια που το λιονταράκι μας ως Peugeot δεν πάθαινε τίποτα!

Στην εφηβεία μου κι εξαιτίας του auto-maniac αδερφού μου η σχέση μου με την Peugeot πέρασε σε φάση rallye. Έβλεπα τα θηρία της πρωτοπόρου γαλλικής φίρμας να ίπτανται στο Acropolis, στο ράλι των Χιλίων Λιμνών και τους οδηγούς από την χώρα των Χιλίων Λιμνών με τα εξωτικά ονόματα Άρι Βάτανεν, Γιούχα Κάνκουνεν, Τίμο Σάλονεν να πλαγιολισθαίνουν τα πανέμορφα 205 με τις αεροτομές και τα αγαπημένα χρώματα. Να μη μιλήσω για τους Λέοντες της Ερήμου και τις πρωτιές της Peugeot στο εξαντλητικό Paris – Dakar.

Μεγαλώνοντας το Peugeot μου άλλοτε μίκραινε ως 106 και χωρούσε παντού,  άλλοτε ψήλωνε ως 3007 και με πήγαινε παντού! Για μένα Peugeot διαχρονικά σημαίνει άνεση, class, πρωτοποριακός σχεδιασμός και φιλικότητα στον οδηγό.

Η φιλικότητα επεκτείνεται και προς τους υποψήφιους αγοραστές με την τιμολογιακή πολιτική της Peugeot διατηρώντας το value for money σε εξαιρετικά επίπεδα. Black Friday ενόψει και η γαλλική φίρμα ήταν η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία που συμμετείχε στον θεσμό .

Μέχρι και το Σάββατο 24 Νοεμβρίου λοιπόν έχουμε τη δυνατότητα να επισκεφτούμε το επίσημο δίκτυο της Peugeot είτε αναζητούμε ένα μικρομεσαίο μοντέλο, είτε ένα δυναμικό SUV για οδηγική διασκέδαση.

Προσωπικά ήδη δηλώνω θαυμαστής του νέου Peugeot 308, του επίσημου αυτοκινήτου των Nitto ATP Finals 2018. Βρείτε το δικό σας Λιοντάρι μέχρι το προσεχές Σάββατο στις εκθέσεις  Peugeot και enjoy it!

 

Follow @ Twitter