Οταν ο Ναδάλ αποθέωνε τον Στέφανο Τσιτσιπά! (vids & pics)

Δήμος Μπουλούκος
Οταν ο Ναδάλ αποθέωνε τον Στέφανο Τσιτσιπά! (vids & pics)
Αντίπαλοι θα είναι απόψε Ράφα Ναδάλ και Στέφανος Τσιτσιπάς στον τελικό του Τορόντο και το gazzetta.gr θυμάται την παλιότερη «μονομαχία» τους και τα λόγια του Ισπανού κορυφαίου τενίστα,

Στις 29 του περασμένου Απρίλη, στον τελικό της Βαρκελώνης, έγινε η πρώτη και μοναδική ως σήμερα συνάντηση των δύο αθλητών του τένις.

0% Γκανιότα* & Αποκλειστικά Ειδικά Στοιχήματα στη Novibet * Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη''.

Τότε ο Τσιτσιπάς ήταν Νο63 στον κόσμο και ηττήθηκε με 6-2, 6-1 από τον κορυφαίο της παγκόσμιας κατάταξης. Στην απονομή μάλιστα ο Ναδάλ έλουσε με σαμπάνια τον Ελληνα πρωταθλητή

Σημασία δεν έχει, όμως, τόσο ο αγώνας, όσο τα λόγια του Ναδάλ, αμέσως μετά στη συνέντευξη Τύπου. «Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη μου απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ο Τσιτσιπάς έχει λαμπρό μέλλον, ήταν ένας εξαιρετικός τελικός για εμένα και ο 11ος τίτλος μου εδώ σημαίνει πολλά για εμένα προσωπικά».

Το μέλλον το έκανε παρόν ο Τσιτσιπάς και πλέον θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον ο αποψινός τελικός στο Τορόντο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα