Σάκκαρη: «Επαιξα σπουδαίο τένις!»

Gazzetta team
Σάκκαρη: «Επαιξα σπουδαίο τένις!»
H Mαρία Σάκκαρη μίλησε για την τεράστια νίκη της επί της Βίνους Γουϊλιαμς και για την ίδια!

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της επί της Αμερικανίδας στην Ουάσινγκτον η Μαρία Σάκκαρη είπε: «Πιστεύω ότι έπαιξα σπουδαίο τένις. Μπορεί το σερβίς μου να μην ήταν σπουδαίο αλλά το παιχνίδι μου από τη βασική γραμμή ήταν πολύ καλό. Δεν σταμάτησα να πολεμώ, είχε πίστη ότι μπορούσα να κερδίσω το ματς» δήλωσε η Ελληνίδα πρωταθλήτρια.

Ήταν η πρώτη νίκη της Σάκκαρη στις τρεις συναντήσεις της με την Γουίλιαμς. «'Ημουν έτοιμη για το ματς, συγκριτικά με τα τελευταία παιχνίδια εναντίον της. Ήμουνα προετοιμασμένη για μάχη και έτοιμη να αντιμετωπίσω την Βίνους Γουίλιαμς» είπε η Σάκκαρη, χαρακτηρίζοντας την αντίπαλό της ως «θρύλο».

Αναφερόμενη στο παιχνίδι της τόνισε: «Δεν είμαι μεγαλόσωμη. Είμαι δυνατή αλλά δεν έχω δυνατό σερβίς. Πρέπει να παίζω με τα όπλα μου και τα όπλα μου είναι η φυσική κατάσταση, η σταθερότητα και η ικανότητα να χτυπώ πολλές μπάλες. Κάθε παίκτρια έχει μια βάση και τρόπο στο παιχνίδι της. Αυτή είναι η δική μου βάση. Από κει και πέρα αν μπορώ να κάνω περισσότερα πράγμα, είναι καλό για μένα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα