Γουίμπλεντον: Στους 32 ο Τσιτσιπάς! (vid)

Gazzetta team
Γουίμπλεντον: Στους 32 ο Τσιτσιπάς! (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς χρειάστηκε πέντε σετ, ωστόσο τελικά επικράτησε του Τζάρεντ Ντόναλντσον, επιστρέφοντας από break και πέρασε στους 32 του Γουίμπλεντον!

Η «σύγκρουση» του Έλληνα με τον Αμερικανό τενίστα ήταν συναρπαστική, με τον πρώτο να κατακτά τη νίκη στο τέλος (3-2) και να πανηγυρίζει μια άξια πρόκριση με 6-3, 6-2, 3-6. 4-6, 6-3.

Ο Ελληνας πρωταθλητής ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 σετ από την Τετάρτη, στον αγώνα που διεκόπη λόγω βροχής, αλλά είδε σήμερα τον Ντόναλντσον να επιστρέφει και να ισοφαρίζει σε 2-2. Στο πέμπτο σετ ωστόσο κατάφερε να φτάσει πρώτος στην «πηγή», επικρατώντας με 6-3 και να προκριθεί στον τρίτο γύρο του τουρνουά.

O συναρπαστικός αγώνας κράτησε 3 ώρες και 24 λεπτά μάχης και ο Στέφανος που είναι Νο31 στον αγώνα και Νο35 στον κόσμο, εξασφάλισε την πρόκρισή στον 3ο γύρο του Γουίμπλεντον. Εκεί θα τον Τόμας Φαμπιάνο που νίκησε τον Σταν Βαβρίνκα με 7-6 (7), 6-3, 7-6 (6).

O Iταλός Φαμπιάνο είναι Νο133 στον κόσμο γεγονός που σημαίνει ότι ο Τσιτσιπάς είναι σαφώς καλύτερος και αν προσέξει, μπορεί να προκριθεί στους 16 της διοργάνωσης!

 

Τελευταία Νέα