«Ο Ναδάλ θα σηκώσει το 11ο Roland Garros»

Gazzetta team
«Ο Ναδάλ θα σηκώσει το 11ο Roland Garros»
Ο δύο φορές κάτοχος του Roland Garros, Τζίμι Κούριερ, τόνισε ότι ο Ράφα Ναδάλ θα κατακτήσει τον τίτλο του στο γαλλικό open εκτός αν τραυματιστεί.

''Εδώ παίζεις στην έδρα σου και με Cash Out* '' *Ισχύουν Όροι και Προυποθέσεις

«Αν δεν χτυπήσει, ο Ράφα δεν μπορεί να χάσει από κανέναν. Ο Τζόκοβιτς μπορεί να τον ανταγωνιστεί στα προημιτελικά ή τα ημιτελικά, θα μπορέσει να τον πιέσει, όπως έκανε στην Ρώμη» είπε ο κάτοχος του τίτλου το 1991 και 1992. «Ο Νόβακ έχει περισσότερες πιθανότητες από τους άλλους να τον νικήσει γιατί ξέρουμε τι μπορεί να κάνει αν βρεθεί σε καλή κατάσταση. Μπορεί να γίνει ανίκητος ακόμη και τώρα. Ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ είναι ακόμη ένας τενίστας που πιστεύω μπορεί να προβληματίσει τον Ράφα, όπως και ο Ντομινίκ Τιμ που τον κέρδισε στην Μαδρίτη, αλλά αυτό είναι ένα διαφορετικό σενάριο. Ομως αν δεν έχει πρόβλημα τραυματισμού ο Ράφα, εύκολα ή δύσκολα θα κατακτήσει τον 11ο τίτλο στο Roland Garros».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα