Προχωρούν Κοχλσράιμπερ και Τζαζιρί

Book-nomikarios Book-nomikarios
Προχωρούν Κοχλσράιμπερ και Τζαζιρί
O Bοοk-nomikarios ποντάρει σε μια αντίστοιχου ύφους με την επιτυχημένη δυαδίτσα της Παρασκευής, αυτή τη φορά όμως απ' το χώρο του τένις...
Ωραίες μάχες έχουν δώσει οι παλαιοί Κοχλσράιμπερ και Κάρλοβιτς. 3-2 οι νίκες υπέρ του Γερμανού. Στη μοναδική αναμέτρησή τους σε χώμα, ο Φιλίπ είχε νικήσει 2-0 σετ. Ο Ίβο σε χώμα δεν είναι τόσο καλός, αφού η επιφάνεια αυτή αποδυναμώνει το σερβίς του και σε συνδυασμό με τα πιο αργά ανεβάσματά του στο φιλέ δημιουργούνται πιο εύκολα καταστάσεις για πάσινγκ σοτς από τους αντιπάλους του. Ο Γερμανός στα 35 του παραμένει αρκετά καλός όπως είδαμε στο Μόντε Κάρλο και μέσα στο "σπίτι του" με το κοινό υπερ του έχει το προβάδισμα.
Ο Κάρλοβιτς απέδειξε και στη Βαρκελώνη έχει βελτιωθεί ΑΙΣΘΗΤΑ στα ράλι, αλλά είναι 40άρης κι αν δεν του βγεί 1 γκέιμ με καλά σερβίς, τελειώνει το θέμα διότι να κάνει ο ίδιος μπρέικ είναι δύσκολο (εκτός κι αν γεμίσει με διπλά λάθη από άγχος ο αντίπαλος). Να τονιστεί πως όσες φορές έκανε μπρέικ φέτος ΕΙΧΕ σ' εκείνο το σέρβις γκέιμ διπλό λάθος ο αντίπαλος ! Ομολογώ πως είναι εντυπωσιακά βελτιωμένος ο Ίβο στα 40 του με τον νέο προπονητή, αλλά αυτό θα τον βοηθήσει στο γρασίδι. Στο χώμα, όταν παίζει με άτομα που "ξέρουν τένις", είναι δύσκολα τα πράγματα.
Πρώην τενιστας ο Τούρκος Ιλχάν αν και μόλις 31 ετών παίζει εδώ και 2 χρόνια στα ITF και είναι Νο377. Το έχει γυρίσει στον τζόγο και στο χαβαλέ. Ο Τυνήσιος Τζαζιρί πρωταγωνιστεί ακόμα και τώρα, στα 34 του. Πήγε στο Νο78 και με 1-2 καλά τουρνουά θα ξαναμπεί 50άδα στα "γεράματα". Ο νικητής πάντως θα παίξει με το Νο1 στο συγκεκριμένο τουρνουά, τον Τσίλιτς. Όπως είδαμε φουριόζο τον Τζαζιρί με τον Ντιμιτρόφ προ ημερών, μόνο αν ο Ιλχάν του αντιπροτείνει κάτι θα γλυτώσει την ήττα ! Τόσο απλά :p
ATP ΙΣΤΑΝΜΠΟΥΛ (ΧΩΜΑ) : ΤΖΑΖΙΡΙ - ΙΛΧΑΝ -> ΤΖΑΖΙΡΙ (1.16)
ATP MONAXO (XΩΜΑ) : KOΧΛΣΡΑΪΜΠΕΡ - ΚΑΡΛΟΒΙΤΣ -> ΚΟΧΛΣΡΑΪΜΠΕΡ (1.45)
ΥΓ. Όλες τις στοιχηματικές προτάσεις και την ταμειακή διαχείρηση αυτών του Book-nomikarios μπορείτε να τις βρίσκετε καθημερινά στο www.bwm.gr

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Book-nomikarios
Book-nomikarios

Ο Κωνσταντίνος Καρύδης… βαπτίστηκε «Book-nomikarios» το έτος 1999, όντας τότε φοιτητής στο τμήμα των Πολιτικών Επιστημών της Νομικής Αθηνών, όπου συμμετείχε σε στοιχηματικά φόρουμ εκείνης της εποχής με το εν λόγω ψευδώνυμο και... έδινε τον αριθμό FAX του τμήματος της Σχολής για να στείλουν το κουπόνι της εβδομάδας από την Κύπρο, λέγοντας στη Γραμματεία ότι «είναι κάτι σελίδες από σπάνια ακαδημαϊκά συγγράμματα που δεν ευκαιρώ να τα αγοράσω στην Ελλάδα»!

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2000 δημιούργησε την ιστοσελίδα www.bwm.gr (Bet With Me - You' ll Never Bet Alone), που υφίσταται ως σήμερα. Είναι το πρώτο συνδρομητικό site προτάσεων στοιχηματισμού στην Ελλάδα, η ιστορικότερη ενεργή στοιχηματική ιστοσελίδα της χώρας.

Ειδικεύεται σε στοιχηματικές προτάσεις και αναλύσεις αγώνων ποδοσφαίρου, μπάσκετ και τένις.

Αριστερόχειρας στο μπάσκετ, αριστεροπόδαρος στο ποδόσφαιρο, δεξιόχειρας στο τένις, δεξιόχειρας στο γραπτό!

Έχει πραγματοποιήσει συνεργασίες με όλα τα είδη Μ.Μ.Ε (Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο, διαδίκτυο).