Λατρεία του κόσμου για την Σάκκαρη και ευχαριστίες! (pics)

Δημήτρης Τομαράς
Λατρεία του κόσμου για την Σάκκαρη και ευχαριστίες! (pics)
Στο κατάμεστο κεντρικό κορτ του ΤΑΤΟΪ Club η Μαρία Σάκκαρη βίωσε την αποθέωση του κόσμου και έσπευσε να τον ευχαριστήσει για την υποστήριξη που της προσέφερε και της προσφέρει γενικότερα.
Επιβάλλοντας την ανωτερότητά της η Μαρία Σάκκαρη επικράτησε της Κάρεν Μπαρίτζα με 6-0, 6-3 σε 61 λεπτά, στο δεύτερο αγώνα της Εθνικής Ελλάδας στη συνάντηση με την Δανία για το Γκρουπ ΙΙ της Ευρωαφρικανικής ζώνης του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που συνεχίζεται για τρίτη ημέρα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΤΑΤΟΪ Club. Μετά το τέλος του αγώνα της στο κατάμεστο κεντρικό κορτ του ΤΑΤΟΪ Club, η Μαρία Σάκκαρη έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την θερμή υποστήριξη που της προσέφερε, εκφράζοντας την πίστη της για άνοδο. «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο για την υποστήριξη. Το Σάββατο τους περιμένουμε όλους στην προσπάθεια ανόδου στο Γκρουπ Ι. Είμαι αισιόδοξη πως θα τα καταφέρουμε», τόνισε η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια.
Αισιόδοξος για πρόκριση εμφανίστηκε και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Τάσος Μπαβέλας: «Είμαι πολύ αισιόδοξος για τους αγώνες του Σαββάτου. Εμείς δεν διαλέγουμε αντίπαλο. Περιμένουμε τον κόσμο να είναι και αύριο δίπλα στην ομάδα». Να σημειωθεί πως τα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί.
 

Τελευταία Νέα