«Διαζύγιο» Τζόκοβιτς με Αγκάσι

Gazzetta team
«Διαζύγιο» Τζόκοβιτς με Αγκάσι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αποφάσισε να τερματίσει τη συνεργασία του με τον μέχρι πρότινος προπονητή του Αντρέ Αγκάσι.

Ο «Τζόκο» δεν έχει καταφέρει να βρει τη φόρμα του μετά από τον τραυματισμό στον αγκώνα που τον κράτησε εκτός για αρκετό καιρό και ο Αγκάσι... πλήρωσε τη νύφη. «Με τις καλύτερες προθέσεις προσπάθησα να βοηθήσω τον Νόβακ. Υπερβολικά συχνά όμως βρεθήκαμε σε θέση να συμφωνούμε ότι διαφωνούμε», τόνισε ο Αγκάσι στο ESPN και πρόσθεσε: «Του εύχομαι μόνο το καλύτερο και να προχωρήσει μπροστά».

Πλέον, στο προπονητικό τιμ του Σέρβου μένει μόνο Τσέχος Ράντεκ Στεπάνεκ, ο οποίος είχε προσληφθεί αρχικά για part-time. Ο Τζόκοβιτς θα αγωνιστεί ξανά στο Μάστερς του Μόντε Κάρλο, το οποίο ξεκινάει στις 14 Απριλίου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

Τελευταία Νέα