Tζόκοβιτς: «Δεν ένιωθα καθόλου καλά»

Tζόκοβιτς: «Δεν ένιωθα καθόλου καλά»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε με αφορμή τον πρόωρο αποκλεισμό του από το Indian Wells, υπογραμμίζοντας ότι παρότι δεν ένιωθε καλά στο γήπεδο, νιώθει ικανοποίηση για το ότι κατάφερε να επιστρέψει τόσο γρήγορα μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Σέρβος που ηττήθηκε από τον Τάρο Ντιανιέλ με 7-6 (3), 4-6, 6-1 είπε: «Ένιωσα σαν να ήταν ο πρώτος αγώνας που έπαιξα στο tour! Ήταν πολύ περίεργο. Έχασα εντελώς τον ρυθμό μου, όλα. Επίσης είχα λίγα προβλήματα με την υγεία μου τις τελευταίες δυο εβδομάδες. Ήμουν ευγνώμων που μπόρεσα να είμαι στο court τόσο γρήγορα μετά την εγχείρηση, αλλά την ίδια στιγμή, δεν ένιωθα καθόλου καλά.

Προφανώς, έχοντας παίξει σε 2 μόνο αγώνες μέσα σε 9 μήνες, ακόμα κατά κάποιο τρόπο δίνεις εσωτερική μάχη για το αν είσαι καλά σωματικά ή όχι. Και ακόμα και αν δε νιώθεις πόνο, συνεχίζεις να το σκέφτεσαι, επειδή υπάρχει πάντα κάτι που σε κρατάει πίσω για 2 χρόνια».

Ωστόσο, ο κάτοχος 12 τίτλων γκραν σλαμ εξακολουθεί να μένει αισιόδοξος: «Υποτίθεται πως δεν έπρεπε να ήμουν εδώ, επειδή εγχειρίστηκα μόλις 5-6 εβδομάδες πριν. Αλλά ανάρρωσα και προετοιμάστηκα πολύ γρήγορα. Είμαι χαρούμενος που μπόρεσα να αναρρώσω τόσο γρήγορα και να βγω στο court.»

 

Τελευταία Νέα