Σβιτόλινα vs Kασάτκινα ο τελικός του Ντουμπάι

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Σβιτόλινα vs Kασάτκινα ο τελικός του Ντουμπάι
Ελίνα Σβιτόλινα θα πρέπει να νικήσει την Ντάρια Κασάτκινα για να υπερασπιστεί τον τίτλο της Dubai Tennis Championships.

Η Σβιτόλινα επικράτησε 6-3, 6-3 της Αντζελίκ Κέρμπερ και στον τελικό θα βρεθεί αντιμέτωπη με την 20χρονη Ρωσίδα, την οποία έχει αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές, μετρώντας ισάριθμες νίκες. Πιο πρόσφατη συνάντηση τους ήταν πέρυσι στο Τορόντο του Καναδά και η πρώτη ένα χρόνο νωρίτερα νωρίτερα στο Νιου Χέβεν των ΗΠΑ.

Η Ουκρανή, η οποία βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση θα διεκδικήσει τον δεύτερο τίτλο της το 2018, μετά από εκείνον στο Brisbane International και 11ο συνολικά στην καριέρα της.

Η Κασάτκινα από την πλευρά της έκαμψε την αντίσταση της πλευρά της την Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα, έπειτα από ένα συγκλονιστικό ματς στη διάρκεια του οποίου κατάφερε να σβήσει 3 ματς πόιντ και να φτάσει στη νίκη με 3-6, 7-6 (11), 6-1.

Η αυριανή θα είναι η τρίτη παρουσία της Ντάσα όπως είναι το χαϊδευτικό της σε τελικό WTA διοργάνωσης.

Τον Απρίλιο του 2017 η Κασάτκινα πανηγύρισε τον πρώτο της τελικό (κόντρα στην Γελένα Οσταπένκο 6-3, 6-1) στο Τσάρλεστον των ΗΠΑ και κατέκτησε το Volvo Car Open, ενώ λίγους μήνες αργότερα, τον Οκτώβριο του 2017, έχασε στη Μόσχα για τον τελικό του Kremlin Cup (από Τζούλια Γκέργκες 1-6, 2-6).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα