Eύκολα στους «8» ο Φέντερερ (vid & pics)

Gazzetta team
Eύκολα στους «8» ο Φέντερερ (vid & pics)
Ο Ρότζερ Φέντερερ, νίκησε στον 4ο γύρο του πρώτου μεγάλου τουρνουά τένις της χρονιάς, του όπεν της Αυστραλίας, τον Ούγγρο, Μάρτον Φούσκοβιτς, Νο 80 στην κατάταξη του κόσμου, με 6-4, 7-6 (7/3) και 6-2, μετά από περίπου μιάμιση ώρα παιχνιδιού.

Jackpot* σε περιμένουν στα παιχνίδια της Sportingbet.gr! (21+) *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Το Νο 2 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβεβαίωσε, για μια ακόμη φορά τα προγνωστικά και στα προημιτελικά του τουρνουά ο Ελβετός σούπερ σταρ και κάτοχος του τίτλου θα παίξει με τον Τσέχο, Τόμας Μπέρντιχ.

Ο «βασιλιάς» έφτασε τις 329 νίκες σε Grand Slam διοργανώσεις, τις περισσότερες από κάθε άλλον στην ιστορία. Στο Open της Αυστραλίας επίσης έχει το κορυφαίο ρεκόρ, με 91 νίκες (91-13). Επίσης θα είναι η 14η φορά που ο Ελβετός θα είναι στα προημιτελικά της Μελβούρνης και συνοδεύεται με ένα εκπληκτικό ρεκόρ, καθώς δεν έχασε ούτε έναν από τους προηγούμενους 13 προημιτελικούς του στο Melbourne Park.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα