«Βασιλιά» παρόντος πάσα αρχή παυσάτω

Αργυρώ Γιαννουδάκη
«Βασιλιά» παρόντος πάσα αρχή παυσάτω
O Ρότζερ Φέντερερ δήλωσε ότι βρίσκεται στη Μελβούρνη για να νικήσει!

«Είμαι ικανοποιημένος μέχρι στιγμής. Νίκησα τρεις φορές στα τρία σετ στο πρώτο επίσημο τουρνουά της σεζόν, το οποίο είναι ιδεώδες.

Πριν από μερικούς μήνες στο US Open, τα δύο πρώτα ματς ήταν στα πέντε σετ. Αργά ή γρήγορα πληρώνεις το τίμημα. Επίσης στην Νέα Υόρκη δεν ένιωθα καλά σωματικά.

Νιώθω ότι είναι πιθανό να κάνω κάτι εδώ. Για μένα δεν έχει διαφορά στο να χάσεις στον πρώτο γύρο ή στα προημιτελικά. Ήρθα για να νικήσω. Επομένως υπ' αυτήν την έννοια δεν έχει γίνει κάτι σπουδαίο μέχρι στιγμής.

Έχω πολύ θετική νοοτροπία γιατί νιώθω να παίζω όπως περίμενα και ήλπιζα. Προσαρμόζομαι καλά στις συνθήκες και την ίδια στιγμή μπορώ να βελτιώσω το τένις μου».

Για τον αυριανό αντίπαλο του, Μάρτον Φούκσοβιτς είπε: «Είχαμε προπονηθεί πέρυσι στην Ζυρίχη. Ξέρω ότι είναι πολύ εργατικός και νιώθει καλά σε γρήγορα κορτς όπως της Μελβούρνης. Θυμάμαι επίσης να παίζει καλά στην Βασιλεία κόντρα στον Τσίλιτς. Θα ήταν λάθος μου να πιστέψω ότι ο δρόμος είναι ανοικτός λόγω κάποιων αναπάντεχων αποτελεσμάτων».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα