Σπουδαία νίκη του Τσιτσιπά! (vid)

Gazzetta team
Σπουδαία νίκη του Τσιτσιπά! (vid)
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς νίκησε τον Ρισάρ Γκασκέ (6-3, 6-4) στα προημιτελικά του Qatar Open, πετυχαίνοντας μια από τις πιο σημαντικές νίκες της καριέρας του!

Σε εκπληκτική κατάσταση ο Έλληνας τενίστας, κατάφερε μια πραγματικά σπουδαία νίκη, η οποία τον αντιμέτωπο με τον κορυφαίο του ταμπλό Ντομινίκ Τιμ, Νο 5 της παγκόσμιας κατάταξης.

Για να τα καταφέρει ο Τσιτσιπάς τέθηκε αντιμέτωπος με ένα ακόμα δυνατό όνομα, το νούμερο 5 του ταμπλό και 31 της κατάταξης Ρισάρ Γκασκέ. Και απέδειξε τη συνεχή του πρόοδο.

Η νίκη αυτή αναμένεται να φέρει τον Έλληνα πρωταθλητή, ο οποίος ξεκίνησε το 2018 από το Νο 91 του κόσμου, στο τοπ-80 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Τσιτσιπάς χρειάστηκε μόλις 70' λεπτά για να κάμψει τον πρώην Νο 7 της παγκόσμιας κατάταξης Γάλλο τενίστα, ο οποίος πλέον βρίσκεται στο Νο 31.

Ο αυριανός θα είναι ο δεύτερος προημιτελικός σε τουρνουά της ATP για τον Τσιτσιπά, έπειτα από εκείνον στο Εuropean Open της Αμβέρσας, όπου είχε σταματήσει στα ημιτελικά.

Σε ότι αφορά στον αυριανό αγώνα (04/01, 18:30), ο Τσιτσιπάς θα βρεθεί απέναντι σε έναν φορμαρισμένο Τιμ, ο οποίος δεν έχει χάσει σετ στη διοργάνωση.

Δείτε video

 

Τελευταία Νέα