«Δεν είναι ένας νέος τραυματισμός, ούτε χειροτέρεψε»

Αργυρώ Γιαννουδάκη
«Δεν είναι ένας νέος τραυματισμός, ούτε χειροτέρεψε»
Ο γιατρός του Ράφα Ναδάλ, Ανχελ Ρουίθ Κοτόρ με συνέντευξη του στην εφημερίδα Espanol τονίζει ότι ο τραυματισμός του Νο 1 δεν είναι κάτι καινούριο, ούτε έχει χειροτερέψει.

«Δεν είναι ένας νέος τραυματισμός, ούτε ένας τραυματισμός που χειροτέρεψε. Δεν είναι διαφορετική η κατάσταση απ' όταν επέστρεψε από την Ασία. Όλες οι εικόνες μας δείχνουν ότι είναι λίγο πολύ στην ίδια κατάσταση, ότι ο τένοντάς του έχει ενοχλήσεις», δήλωσε ο Κοτόρο και πρόσθεσε,

«Είναι μια δύσκολη χρονιά, μια σεζόν με πολλούς αγώνες και ο τένοντάς του υπέφερε. Οι εικόνες που έχουμε όμως αυτή τη στιγμή, δεν δείχνουν να είναι κάτι χειρότερο από αυτό που είχε και πριν.

Είναι απλώς μια επίπονη και αγχωτική κατάσταση. Έκανε το σωστό όταν αποσύρθηκε. Αυτή τη στιγμή, πρέπει να σκεφτεί κι άλλα πράγματα. Το πρώτο πράγμα είναι το γόνατο. Τ

ώρα ξέρουμε πως δεν συνέβη κάτι διαφορετικό. Η κατάσταση του τένοντα πάντα κρύβει προβλήματα, άλλες φορές μικρότερα, άλλες μεγαλύτερα, αλλά θα προσπαθήσουμε να είναι όσο καλύτερα γίνεται για το Λονδίνο. Αν είναι καλά θα παίξει σε όλο το τουρνουά, αν συμβεί κάτι θα παραιτηθεί. Πρέπει να βλέπουμε πως εξελίσσεται το οτιδήποτε αυτές τις μέρες»

 

Τελευταία Νέα