Ήττα για τον Τσιτσιπά!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ήττα για τον Τσιτσιπά!
O Στέφανος Τσιτσιπάς ολοκλήρωσε την παρουσία του στο European Open της Αμβέρσας γνωρίζοντας την ήττα με 6-3, 7-5 από τον Ντιέγο Σβάρτσμαν.

Ο Έλληνας τενίστας έπειτα από τη σπουδαία νίκη που πέτυχε επί του Νταβίντ Γκοφάν, η οποία κράτησε 2,5 ώρες, εμφανίστηκε κουρασμένος στο ματς κόντρα στον Αργεντινό, υποκύπτοντας έπειτα από 1 ώρα και 26 λεπτά.

Θυμίζουμε ότι η πορεία του ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης θα τον φέρει από Δευτέρα στο Νο 95 της παγκόσμιας κατάταξης, την υψηλότερη θέση που έχει πάρει ποτέ Έλληνας τενίστας.

Την υψηλότερη θέση έως τώρα είχε ο Νικόλας Καλογερόπουλος, ο οποίος είχε φτάσει στο Νο 108 του κόσμου, πίσω στα 1974, με τον Κωνσταντίνο Οικονομίδη να φτάνει έως το Νο 112 το 2007.

Αδρεναλίνη στο μάξιμουμ στους αγώνες της SERIE A με live στοίχημα από το κινητό (21+)

Θυμίζουμε ότι η πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά ξεκίνησε από τα προκριματικά και κατάφερε να πετύχει 5 νίκες.

Παρά την ήττα ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε να περάσει στην επόμενη «πίστα» της καριέρας του, κοιτάζοντας στα μάτια το Νο 10 του κόσμου και αναγκάζοντας τον σε ήττα.

Eάν ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο υπό τις οδηγίες του πατέρα και προπονητή του Απόστολου και φυσικά είναι υγιής η πρόβλεψη ότι στην επόμενη διετία θα βρίσκεται στο τοπ-5 δεν είναι καθόλου παρακινδυνευμένη.

 

Τελευταία Νέα