Χάλεπ: «Το ματς της ζωής μου»

Gazzetta team
Χάλεπ: «Το ματς της ζωής μου»
H Σιμόνα Χάλεπ τόνισε πως έφτασε στο θρίαμβο στο Wimbledon κόντρα στη Σερένα Ουίλιαμς επειδή συγκεντρώθηκε στον εαυτό της και δεν σκέφτηκε την αντίπαλο που είχε απέναντί της.

Η Σιμόνα Χάλεπ μετά την κατάκτηση του Wimbledon κόντρα στη Σερένα Ουίλιαμς:

«Είμαι σίγουρη ότι ήταν το καλύτερο ματς στη ζωή μου. Και στο χορτάρι δεν είναι ποτέ εύκολο, οπότε είμαι περήφανη για το παιχνίδι μου σήμερα αλλά και για όλο το τουρνουά. Τα κατάφερα καλά μετά τη νίκη στο Γαλλικό Όπεν, αν και ήμουν εξαντλημένη στο τέλος της περσινής σεζόν. Έκανα μεγάλες διακοπές και μετά σκέφτηκα ότι θα είναι μια χαλαρή σεζόν. Ήθελα να χαλαρώσω ως άνθρωπος, όχι ως παίκτης. Συνεχίζω να δουλεύω σκληρά για κάθε μέρα, κάθε ματς, κάθε τουρνουά. Γι' αυτό κατάφερα να κερδίσω αυτό το τουρνουά.

Ήμουν πάντα επαγγελματίας. Είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά που πέτυχα αυτές τις δύο εβδομάδες. Δεν μπορώ να περιγράψω τι νιώθω που κέρδισα το Wimbledon. Είναι κάτι ξεχωριστό.

Σκεφτόμουν το ματς, αλλά όχι κόντρα σε ποιον έπαιζα. Πάντα με φόβιζε λίγο η Σερένα. Είναι έμπνευση και πρότυπο για όλους. Αποφάσισα πριν το ματς να συγκεντρωθώ στον εαυτό μου και στον τελικό, όχι σε εκείνη. Γι' αυτό μπόρεσα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, να είμαι χαλαρή και να έχω αυτοπεποίθηση».

 

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ MUNDIAL Τελευταία Νέα