Τζόκοβιτς: «Έχω επιπλέον κίνητρο για τον τίτλο»

Gazzetta team
Τζόκοβιτς: «Έχω επιπλέον κίνητρο για τον τίτλο»
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς μίλησε για αυτά που... ετοιμάζει για το φετινό Roland Garros.

Το 2016 κέρδισε τον Άντι Μάρεϊ στον τελικό και κατέκτησε το πρώτο του και τελευταίο, έως σήμερα, Roland Garros.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς που είναι στο Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης εδώ και μήνες έφτασε στο Παρίσι για να κερδίσει τον τίτλο ξανά.

Ο Σέρβος το 2018 πήρε κατά σειρά το Wimbledon, το US Open και το 2019 το Australian Open. Το Roland Garros θα είναι το 4ο σερί Grand Slam! Αυτό είναι μεγάλο κίνητρο.

«Είμαι σίγουρος πως δεν είμαι ο μόνος που το θέλω, αλλά γνωρίζετε πως για μένα υπάρχει ένα επιπλέον κίνητρο να κερδίσω το Roland Garros, επειδή έχω την ευκαιρία να είμαι ο κάτοχος και των τεσσάρων Grand Slam, κάτι που έκανα και πριν 3 χρόνια. Αυτό μου δίνει και έναν λόγο για να πιστέψω πως μπορώ να το κάνω και τώρα», είπε ο "Νόλε" και συμπλήρωσε: «Αυτό είναι το τουρνουά για το οποίο προετοιμαζόμουν τους δυο τελευταίους μήνες. Εδώ ήθελα να είμαι στην καλύτερή μου κατάσταση και αυτό είναι το τουρνουά που θέλω να παίξω το καλύτερό μου τένις».

Ο Τζόκοβιτς θ' αρχίσει τους αγώνες του κόντρα στον Χούρκαζ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ROLAND GARROS Τελευταία Νέα