Australian Open: Το πρόγραμμα της Δευτέρας

Gazzetta team
Australian Open: Το πρόγραμμα της Δευτέρας
Η αναμέτρηση του Νικ Κύργιου με τον Rafael Nadal, είναι αυτή που ξεχωρίζει από το αυριανό πρόγραμμα του Australian Open. Δείτε το αναλυτικά.

Ολοκληρώνεται τη Δεύτερα η φάση των "16" του Australian Open, με 8 αναμετρήσεις μονών, σε άνδρες και γυναίκες. Στη Rod Laver Arena η δράση θα ξεκινήσει στις 02:00 ώρα Ελλάδας, με τον αγώνα της Simona Halep απέναντι στην Elise Mertens.

Θα ακολουθήσει η αναμέτρηση του Gael Monfils με τον Dominic Thiem, ενώ αργότερα θα γίνει το επίσης πολύ δυνατό παιχνίδι της Kiki Bertens με την Garbine Muguruza, που κάνει το καλύτερό της τουρνουά εδώ και αρκετό καιρό.

Στις 10:00 το πρωί θα γίνει ο μεγάλος αγώνας της ημέρας, ανάμεσα στον κορυφαίο της παγκόσμιας κατάταξης και κάτοχο 19 Grand Slam τίτλων, Rafael Nadal, και στον Νικ Κύργιο. Οι δυο τους μας έχουν συνηθίσει σε μεγάλες μάχες και ο Κύργιος έχει το πολύ καλό ρεκόρ των 3 νικών σε 7 αναμετρήσεις με τον Ισπανό (3-4), τον οποίο θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά στην Αυστραλία, όπου αναμένεται να έχει και τεράστια στήριξη από το κοινό.

Ένας αγώνας με μεγάλο ενδιαφέρον είναι και αυτός του Daniil Medvedev με τον Stan Wawrinka, που θα αρχίσει στις 06:00 το πρωί στη Margaret Court Arena. Αργότερα στο ίδιο γήπεδο, η Angelique Kerber θα αντιμετωπίσει την Anastasia Pavlyuchenkova.

Τέλος, στη Melbourne Arena θα συναντηθούν ο αήττητος φέτος Andrey Rublev, με τον Alexander Zverev. Στην Melbourne Arena θα παίξει και η Anett Kontaveit, με τη 18χρονη Iga Swiatek.

Οι αγώνες θα μεταδοθούν από τις συχνότητες του Eurosport

Το πρόγραμμα της Δευτέρας (27/01):

Rod Laver Arena:
02:00 Elise Mertens [16] v Simona Halep [4]
04:00 Gael Monfils [10] v Dominic Thiem [5]
06:30 Garbine Muguruza v Kiki Bertens [9]
10:00 Rafael Nadal [1] v Nick Kyrgios [23]

Margaret Court Arena:
06:00 Daniil Medvedev [4] v Stan Wawrinka [15]
08:00 Angelique Kerber [17] v Anastasia Pavlyuchenkova [30]

Melbourne Arena:
03:30 Anett Kontaveit [28] v Iga Swiatek
09:30 Andrey Rublev [17] v Alexander Zverev [7]

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

AUSTRALIAN OPEN Τελευταία Νέα