Συνεχίζει στο Μόναχο ο Μάρκος

Gazzetta team
Συνεχίζει στο Μόναχο ο Μάρκος

bet365

Παρότι βρέθηκε για δεύτερη φορά με την πλάτη στον τοίχο, ο Μάρκος Παγδατής κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ντάστιν Μπράουν και να περάσει στα προημιτελικά του BWM Open στο Μόναχο.

Η αλήθεια είναι ότι η χωμάτινη επιφάνεια δυσκολεύει αρκετά τον Κύπριο. Δεν είναι από τις αγαπημένες του, παρόλα αυτά ο ίδιος συνεχίζει την προσπάθειά του εν όψει του κορυφαίου ραντεβού στο Παρίσι για το Ρολάν Γκαρός.

Μια μέρα μετά τη δύσκολη νίκη επί του Γερμανού, Τόμπιας Κάμκε, ο Μάρκος πέρασε δύσκολες στιγμές και κόντρα στον Ντάστιν Μπράουν, χωρίς παρόλα αυτά να το πληρώσει. Μετά την απώλεια του πρώτου σετ, στο οποίο παραδόθηκε αμαχητί, ο Παγδατής ανέβασε την απόδοσή του, αύξησε τα ποσοστά σου στο σερβίς και με δύο breaks στο δεύτερο και τρίτο σετ, εξασφάλισε την πρόκριση με 1-6, 6-4, 6-4.

Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά το 2010 και το τουρνουά στη Νις, που ο Κύπριος εξασφαλίζει την παρουσία του σε προημιτελική φάση διοργάνωσης. Επόμενος αντίπαλός του θα είναι ο Τόμι Χάας, ο οποίος έκανε την έκπληξη και με 6-1, 6-4, έθεσε εκτός τον επικεφαλής του ταμπλό, Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά.

 

Τελευταία Νέα