Πιο χαλαρά δεν γίνεται...
Ο Ισπανός συνεχίζει με επιτυχία την προσπάθεια να υπερασπιστεί τα κεκτημένα του, κάτι που κάνει με μεγάλη επιτυχία τα τελευταία επτά χρόνια. Αν και μερικές εβδομάδες πριν ταλαιπωρήθηκε για μια ακόμη φορά από τα ταλαιπωρημένα του γόνατα, ο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης δεν χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για να εξασφαλίσει μια θέση στην τελική τετράδα.
Σταθερός στο παιχνίδι του έφτασε άνετα στο 7-5, 6-4 επί του Στάνισλας Βαβρίνκα, σημειώνοντας την 8η νίκη του σε ισάριθμες αναμετρήσεις κόντρα στον Ελβετό και την 40ή στο Πριγκιπάτο. Ο Ναδάλ θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά τον νικητή του γαλλικού «εμφυλίου» ανάμεσα στον Τζο Βιλφρίντ Τσονγκά-Ζιλ Σιμόν.
Στον άλλο ημιτελικό, ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα αντιμετωπίσει τον Τόμας Μπέρντιχ, ο οποίος έκανε την έκπληξη θέτοντας εκτός τον Άντι Μάρεϊ με 6-7, 6-2, 6-3.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
