Ο Ναδάλ γεμίζει με... ντόπα! (vid)

Gazzetta team

bet365

Γνωστοί οι Γάλλοι για τη στάση που κρατούν σε θέματα ντόπινγκ άνοιξαν «πόλεμο» με τους Ισπανούς, μετά το βίντεο που κυκλοφόρησαν, αφήνοντας υπόνοιες για χρήση ουσιών από τον Ραφαέλ Ναδάλ.

Μόλις μία ημέρα μετά την ανακοίνωση του διετούς αποκλεισμού του ποδηλάτη Αλμπέρτο Κονταδόρ και με αφορμή τα δύο μεγάλα σκάνδαλα που έχουν στιγματίσει τον αθλητισμό της χώρας της Ιβηρικής Χερσονήσου, οι Γάλλοι δεν… χαρίστηκαν. Μόνο που σε αυτή την περίπτωση έβαλαν… φωτιά, αφού το Canal + με ένα βιντεάκι που κάνει τις τελευταίες 24 ώρες το γύρο του κόσμου κατηγορεί ευθέως τον Ραφαέλ Ναδάλ για ντόπινγκ.

Ο 25χρονος πρωταθλητής μάλιστα, που παρουσιάζεται ως μαριονέτα, λέει χαρακτηριστικά πως «οι Ισπανοί αθλητές δεν κερδίζουν κατά τύχη». Εξοργισμένη η Ομοσπονδία Τένις της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες διαδικασίες, αφού μεταξύ άλλων στο βίντεο υπάρχει το λογότυπο της, ζητώντας παράλληλα τη στήριξη των άλλων αθλητικών Ομοσπονδιών της χώρας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα