Ίδρωσε πάλι η Μαρία
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Άλλο ένα υψηλό εμπόδιο βρέθηκε στον δρόμο της Μαρία Σαράποβα προς τον δεύτερο σερί τίτλο στη Στουτγκάρδη, όμως η Ρωσίδα... έχει τον τρόπο της.
Η 26χρονη τενίστρια παιδεύτηκε πολύ κόντρα στην Άνα Ιβάνοβιτς και χρειάστηκε τρία σετ και 136 λεπτά για να κάμψει την αντίστασή της με 7-5, 4-6, 6-4. Η Μάσα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και προηγήθηκε με 2-0, όμως η 25χρονη Σέρβα βρήκε το ρυθμό της και κατάφερε να ισοφαρίσει. Οι δύο τενίστριες πήγαν χέρι-χέρι μέχρι το 5-5, αλλά στη συνέχεια το Νο.2 στον κόσμο σημείωσε το καθοριστικό μπρέικ και έκανε το 1-0.
Η Ιβάνοβιτς δεν το έβαλε κάτω και με σπουδαία εμφάνιση στο δεύτερο σετ ισοφάρισε το ματς και... αγρίεψε τη Σαράποβα που ξεκίνησε με ένα 3-0 και 4-1 το τρίτο. Η Άνα συνέχισε να μάχεται και με μεγάλη προσπάθεια έφερε το ματς στα ίσα (4-4), όμως η Σαράποβα δεν λυγίζει εύκολα και με ένα ακόμα μπρέικ στο πιο κρίσιμο σημείο του ματς (5-4) καθάρισε την πρόκριση στην τετράδα.
Στα ημιτελικά του Porsche Tennis Grand Prix θα αντιμετωπίσει το Νο.3 του ταμπλό, την Αντζελίκ Κέρμπερ, που λύγισε με 6-3, 7-6(2) τη Γιαροσλάβα Σβέντοβα. Το άλλο ζευγάρι θα προκύψει από τις νικήτριες των αγώνων Λίσίτσκι-Μάτεκ Σαντς και Κβίτοβα-Λι.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
