Έβγαλε τη... μισή δουλειά ο Ράφα
Ο αριστερόχειρας τενίστας λύγισε με 7-6(2), 6-2 τον Μπενουά Περ και ήδη ετοιμάζεται για τη δεύτερη μάχη του, αφού σε λίγες ώρες θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Αλμπέρτ Ράμος, που απέκλεισε με 6-4, 7-6(2) τον Κέι Νισικόρι. Η χθεσινή βροχή στην ισπανική πόλη υποχρέωσε τους διοργανωτές να αναβάλουν μεγάλο μέρος του προγράμματος κι έτσι πολλοί από τους συμμετέχοντες είναι υποχρεωμένοι να δώσουν σήμερα δύο παιχνίδια. Ένας από τους... άτυχους, λοιπόν, είναι και ο Ράφα, που θα διεκδικήσει στις 5.30μ.μ. το εισιτήριο για την τετράδα του Barcelona Open Banc Sabadell.
Ο Περ προηγήθηκε νωρίς-νωρίς με μπρέικ, όμως ο Ναδάλ κατάφερε να το πάρει πίσω και να στείλει το πρώτο σετ σε τάι μπρέικ, όπου έδειξε... ποιος είναι το αφεντικό. Το νερό είχε μπει στο αυλάκι και στο δεύτερο σετ ο Ράφα έσπασε δύο φορές το σερβίς του Γάλλου αντιπάλου του, φτάνοντας τελικά στη νίκη μετά από 1 ώρα και 26 λεπτά αγώνα.
Νωρίτερα, ο Φίλιπ Κολσράιμπερ ανέτρεψε το ματς με τον Μάρτιν Κλίζαν, το οποίο ξεκίνησε χθες, και πήρε και αυτός την πρόκριση για την οκτάδα του τουρνουά, μετά τη νίκη του με 1-6, 7-6(2), 7-6(5). Εκεί επρόκειτο να αντιμετωπίσει τον Τόμας Μπελούτσι, όμως ο Βραζιλιάνος δεν κατέβηκε στον αγώνα και έτσι ο 29χρονος τενίστας πέρασε ξεκούραστα στην τετράδα της διοργάνωσης. Θα περιμένει τώρα τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Νικολάς Αλμάγρο και τον Χουάν Μόνακο.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
