Χαλαρά ο Ναδάλ

Gazzetta team
Χαλαρά ο Ναδάλ

bet365

Δεν πιέστηκε ιδιαίτερα στην πρεμιέρα του στο τουρνουά της Βαρκελώνης ο Ράφα Ναδάλ και ο δρόμος για το όγδοο είναι πλέον ορθάνοιχτος!

Ο 27χρονος Ισπανός λύγισε με 6-4, 6-2 τον Κάρλος Μπέρλοκ σε 1 ώρα και 28 λεπτά και πήρε το εισιτήριο για τους "16" της χωμάτινης διοργάνωσης, όπου θα παίξει με τον Μπενουά Περ (υπέταξε με 6-4, 5-7, 6-3 τον Πάμπλο Αντούχαρ). Ο Ράφα μπήκε πολύ γρήγορα στη θέση του οδηγού και προηγήθηκε 3-0 με μπρέικ, ωστόσο ο Αργεντινός κατάφερε να επιστρέψει και να μειώσει σε 5-4. Ο Ναδάλ, όμως, κατάφερε να ξανασπάσει το σερβίς του αντιπάλου και να βάλει τις βάσεις για τη νίκη. Στη συνέχεια πήρε το προβάδισμα με 3-1 και δεν δυσκολεύτηκε με νέο μπρέικ να κλείσει το ματς και να κερδίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ο αποκλεισμός του Νταβίντ Φερέρ, μάλιστα, σίγουρα διευκολύνει την προσπάθεια του αριστερόχειρα τενίστα για υπεράσπιση του τίτλου του στο Barcelona Open Banc Sabadell!

Στον τρίτο γύρο πέρασαν ακόμα ο Μαρθέλ Γκρανόγερς, που άφησε εκτός τον Μπλαζ Κάβτσιτς (6-3, 6-1) και ο Μάρτιν Κλίζαν (6-3, 6-4 τον Μοντανιές). Ο Ισπανός βρίσκει μπροστά του τον Νικολάς Αλμάγρο, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση του Ιβάν Ντόντιγκ με 6-1, 7-5, ενώ ο Σλοβάκος θα παίξει με τον Φίλιπ Κολσράιμπερ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα