Διήμερο με Fed Cup

Gazzetta team
Διήμερο με Fed Cup

bet365

Όλα τα βλέμματα των φίλων του τένις είναι στραμμένα στο Masters του Μόντε Κάρλο, όμως τα ημιτελικά του Fed Cup αυτό το διήμερο κλέβουν έστω και λίγη από τη λάμψη του Πριγκιπάτου.

Τέσσερις εθνικές ομάδες, λοιπόν, θα διεκδικήσουν τα δύο εισιτήρια του τελικού και σπουδαία ονόματα του γυναικείου τένις θα μπουν στο κορτ για να ενισχύσουν τις πατρίδες τους. Η μεγάλη μάχη θα γίνει στο χωμάτινο κορτ του Παλέρμο, όπου θα τεθούν αντιμέτωπες η Ιταλία και η Τσεχία, δηλαδή το Νο.2 και το Νο.1 του κόσμου αντίστοιχα. Σάρα Εράνι και Ρομπέρτα Βίντσι ηγούνται της προσπάθειας των γηπεδούχων, ενώ οι πρωταθλήτριες του 2011 και 2012 θα βασιστούν στις Πέτρα Κβίτοβα και Λούσιε Σαφάροβα.

Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί στη Μόσχα, επίσης σε χωμάτινη επιφάνεια, όπου η Ρωσία θα υποδεχτεί τη Σλοβακία. Παρόλο που Μαρία Σαράποβα και Νάντια Πέτροβα δεν θα είναι εκεί, οι οικοδεσπότες διατηρούν το πάνω χέρι στην έβδομη σερί συμμετοχή τους σε ημιτελικό της διοργάνωσης. Οι φορμαρισμένες Μαρία Κιριλένκο και Αναστάσια Παβλιουτσένκοβα θα προσπαθήσουν να καθαρίσουν για τη Ρωσία, ενώ η Σλοβακία ποντάρει στην Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα και την εμπειρία της Ντανιέλα Χαντούτσοβα. Η πρόκριση κρίνεται στις τρεις νίκες.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΙΤΑΛΙΑ-ΤΣΕΧΙΑ (Παλέρμο)
2.30μ.μ.: Εράνι-Σαφάροβα, Βίντσι-Κβίτοβα
ΡΩΣΙΑ-ΣΛΟΒΑΚΙΑ (Μόσχα)
2μ.μ.: Παβλιουτσένκοβα-Τσιμπούλκοβα, Κιριλένκο-Χαντσούτσοβα
 

Τελευταία Νέα