Δεν υπήρχε Μάρεϊ στο Μονακό

Gazzetta team
Δεν υπήρχε Μάρεϊ στο Μονακό

bet365

Ο Στάνισλας Βαβρίνκα έριξε νέα «βόμβα» στο Μονακό. Εξαιρετικός ο Ελβετός έθεσε εκτός προημιτελικών έναν τραγικό Άντι Μάρεϊ, ο οποίος χάνει το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Λίγη ώρα μετά τον Τόμας Μπέρντιχ (Νο4) ένας ακόμη μεγάλος του ταμπλό αποχαιρέτησε από νωρίς το Masters του Μόντε Κάρλο. Είναι γνωστό ότι ο Άντι Μάρεϊ δεν είναι ο καλύτερος σε χωμάτινη επιφάνεια, ωστόσο η εμφάνισή του κόντρα στον Βαβρίνκα ήταν κάτι παραπάνω από αποκαρδιωτική. Μόλις 7 winners είχε στο ματς ο νεαρός Βρετανός, ο οποίος αποδοκιμάστηκε μετά το τέλος του αγώνα.

Ο Σταν με ένα επιβλητικό 6-1, 6-2 σε 58 λεπτά πήρε μεγάλη πρόκριση για τα προημιτελικά, «δουλεύοντας» παράλληλα και για τον συμπατριώτη του, Ρότζερ Φέντερερ, καθώς ο «βασιλιάς» χωρίς να χρειαστεί να… ιδρώσει, ανεβαίνει εκ νέου από βδομάδα στο Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης.

Επόμενος αντίπαλος του Βαβρίνκα (Νο13) στο δρόμο για την τελική τετράδα, ο οικοδεσπότης, Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, Νο6 του ταμπλό.

Πρόκριση για Γκασκέ

Στους «8» θα βρίσκεται και ο Ρισάρ Γκασκέ. Ο Γάλλος, Νο7 του ταμπλό πήρε, ώστε και δύσκολα, τη νίκη κόντρα στον Μάριν Τσίλιτς (Νο9), επικρατώντας με 7-5, 6-4 σε μία ώρα και 41 λεπτά. Επόμενος αντίπαλός του ο Ιταλός Φάμπιο Φονίνι, ο οποίος απέκλεισε τον Τόμας Μπέρντιχ.

 

Τελευταία Νέα