Ο τελικός έγινε... ημιτελικός

Gazzetta team
Ο τελικός έγινε... ημιτελικός

bet365

Πέρυσι αναμετρήθηκαν στον τελικό του US Men's Clay Championship, του χωμάτινου τουρνουά στο Χιούστον, αλλά φέτος θα τα πουν... λίγο νωρίτερα.

Χουάν Μόνακο και Τζον Ίσνερ νίκησαν τους αντιπάλους τους στην οκτάδα και θα μονομαχήσουν στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Ο 29χρονος Αργεντινός, που ξεκίνησε πολύ άσχημα τη σεζόν απέκλεισε με ευκολία τον Ρόμπι Τζινέπρι (6-1, 6-0) σε μόλις 56 λεπτά, δείχνοντας τον καλό του εαυτό στη συγκεκριμένη επιφάνεια. Ο Ίσνερ, από την άλλη, περσινός φιναλίστ, κέρδισε με 6-3, 3-6, 6-3 τον Λιθουανό Ρικάρντας Μπεράνκις.

Το εισιτήριο για την τετράδα πήρε και ο επικεφαλής του ταμπλό, ο Νικολάς Αλμάγρο. Ο 27χρονος Ισπανός επικράτησε 6-4, 6-4 του Πάολο Λορέντζι και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Ράιν Γουίλιαμς. Ο Αμερικανός, Νο.144 στον κόσμο, λύγισε με υπερπροσπάθεια τον Ρούμπεν Ραμίρεθ Ιδάλγο με 7-6(1), 1-6, 6-4.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα