Και πώς να χάσει; (vid)

Gazzetta team
Και πώς να χάσει; (vid)

bet365

Για πλάκα κέρδισε την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα η Σερένα Γουίλιαμς (6-0, 6-3) και θα διεκδικήσει κόντρα στη Μαρία Σαράποβα τον έκτο τίτλο της στο Μαϊάμι!

Τι να πει κανείς για την απόδοση της Αμερικανίδας... Το βέβαιο είναι ότι αν βρεθεί στη μέρα της δεν υπάρχει τενίστρια που να μπορεί να την αντιμετωπίσει! Στον ημιτελικό σημείωσε 40 winners (μεταξύ των οποίων 12 άσοι) έναντι μόλις 6 της Πολωνής, που έδειχνε να τα έχει χαμένα. Το Νο.4 στον κόσμο, κάτοχος του τίτλου, έμεινε πίσω στα σετ σε μόλις 25 λεπτά και πήρε το πρώτο γκέιμ μετά από 37, μέσα σε αποθέωση!

Και τώρα στον δρόμο της Σερένα βρίσκεται η Μαρία Σαράποβα. Η 26χρονη Ρωσίδα διανύει περίοδο φόρμας, έχοντας πετύχει 11 σερί νίκες και πανηγυρίσει τον τίτλο στο Indian Wells, ωστόσο έχει να κερδίσει τη Γουίλιαμς από το 2004! Από τότε έχει ηττηθεί 10 φορές και συνολικά το Νο.1 στον κόσμο τρέχει ρεκόρ 11-2. Η Μάσα έκανε μεγάλη εμφάνιση κόντρα στη Γέλενα Γιάνκοβιτς στον ημιτελικό, αλλά λίγες ώρες αργότερα μάλλον θα πρέπει να προβληματίστηκε με την εικόνα της Σερένα...
"Ένιωσα πολύ καλά σήμερα και σημείωσα πολύ λίγα λάθη", είπε το Νο.1 στον κόσμο, που πέτυχε την 60η νίκη στο τουρνουά και έσπασε το ρεκόρ της Στέφι Γκραφ. "Έχω δουλέψει πολύ σκληρά και ελπίζω αυτό να αποδίδει. Δεν πιστεύω στην τύχη. Πιστεύω στη σκληρή δουλειά".
Η Σερένα μίλησε και για την αντίπαλό της στον τελικό του Sony Open. "Είναι φοβερή τενίστρια. Δεν έχει χάσει τόσο καιρό, οπότε πρέπει να είμαι έτοιμη. Συνέχεια βελτιώνεται και μαθαίνω πολλά από αυτό. Έχει πολύ καλή συμπεριφορά, είτε χάνει, είτε κερδίζει. Μοιάζουμε αρκετά σε μερικά πράγματα". Αξίζει να σημειωθεί ότι στις 10 σερί νίκες της σε βάρος της Μάσα, η 31χρονη τενίστρια έχει κερδίσει 20 από τα 22 σετ σετ που έχουν παίξει!
Η Ραντβάνσκα, από την άλλη, αναφέρθηκε στον... εφιάλτη της κόντρα στην κάτοχο 15 Grand Slam τίτλων, ο οπoίος κράτησε μόλις 65 λεπτά. "Είχε απάντηση για όλα σήμερα. Προσπάθησα να κάνω κάτι στο δεύτερο σετ, αλλά ήταν πολύ καλή. Όταν παίζει έτσι η Σερένα, δεν έχει σημασία ποιος είναι απέναντί της. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα". Ο τελικός του τουρνουά θα διεξαχθεί το Σάββατο (30/3).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα