Είναι τρελός ο Γερμανός!

Gazzetta team
Είναι τρελός ο Γερμανός!

bet365

Μάγεψε για άλλη μια φορά το κοινό του Crandon Park ο Τόμι Χάας και πήρε με άνεση την πρόκριση για τα ημιτελικά του τουρνουά στο Μαϊάμι!

Ο 35χρονος Γερμανός, που μόνο 35χρονος δεν δείχνει στο κορτ, παρέδωσε μαθήματα τένις και απέκλεισε τον Ζιλ Σιμόν, Νο.13 στον κόσμο, με 6-3, 6-1 σε μόλις 64 λεπτά! Γεμάτος αυτοπεποίθηση μετά τη σούπερ εμφάνιση κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς, ο έμπειρος αθλητής έκανε άλλο ένα μεγαλειώδες παιχνίδι και έκλεισε θέση στην τετράδα, όπου περιμένει ο Νταβίντ Φερέρ. Με πολύ καλό σερβίς, αποτελεσματικές εμπνεύσεις στο φιλέ και... φουλ επίθεση, ο Χάας δεν δυσκολεύτηκε να λυγίσει τον αντίπαλό του, που αρκέστηκε σε παθητικό ματς και δεν μπόρεσε να απειλήσει ούτε μια φορά με μπρέικ.

Το Νο.18 στον κόσμο έσπασε το σερβίς του Γάλλου στο όγδοο γκέιμ και σερβίροντας με επιτυχία στη συνέχεια πήρε το προβάδισμα με 1-0. Με δυναμική εκκίνηση στο δεύτερο σετ έκανε δύο συνεχόμενα μπρέικ, προηγήθηκε με 4-0 και κάνοντας... περίπατο έφτασε στη μεγάλη νίκη. Έγινε έτσι ο πρώτος Γερμανός στην ιστορία της διοργάνωσης που προκρίνεται στην ημιτελική φάση. Οι προκλήσεις, όμως, συνεχίζονται για τον Χάας, που θα βρει αύριο (29/3) μπροστά του τον Φερέρ. Ο 31χρονος Ισπανός προηγείται με 2-0 στις νίκες, ωστόσο οι δύο τενίστες δεν έχουν συναντηθεί εδώ και πέντε χρόνια (Ντουμπάι 2008).
Με Γιάνκοβιτς η Μάσα
Η Γέλενα Γιάνκοβιτς πέρασε στα ημιτελικά του Sony Open, μετά τη νίκη της με 6-4, 6-7(6), 6-3 επί της Ρομπέρτα Βίντσι σε δυόμιση ώρες. Η 28χρονη Σέρβα βρέθηκε πίσω με μπρέικ στο τρίτο σετ, ωστόσο κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση και να κλείσει ραντεβού με τη Μαρία Σαράποβα. Το Νο.2 στον κόσμο δεν έχει ήττα στην ημιτελική φάση του τουρνουά και κόντρα στη Γιάνκοβιτς μετράει έξι νίκες σε επτά αναμετρήσεις. Ο αγώνας θα διεξαχθεί απόψε, όπως και το δεύτερο παιχνίδι της τετράδας ανάμεσα στη Σερένα Γουίλιαμς και την Αγκνιέσκα Ραντβάνσκα.
 

Τελευταία Νέα