Iron woman!
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η Σερένα Γουίλιαμς αντέχει στα δύσκολα και αυτό το απέδειξε και στον προημιτελικό του Sony Open κόντρα στη Να Λι. Γι' αυτό, άλλωστε, είναι και το Νο.1!
Η 31χρονη Αμερικανίδα επικράτησε με 6-3, 7-6(3) και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του σπουδαίου τουρνουά, όπου θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια του αγώνα Ραντβάνσκα-Φλίπκενς. Όπως, όμως, και στο ματς με την Ντομινίκα Τσιμπούλκοβα, έτσι και κόντρα στην Κινέζα, η Σερένα χρειάστηκε να δώσει τον καλύτερό της εαυτό για να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση!
Κατέκτησε το πρώτο σετ και προηγήθηκε με 2-0 στο δεύτερο, αλλά το Νο.5 στον κόσμο έκανε την αντεπίθεση και βρέθηκε μπροστά με 5-2. Η Γουίλιαμς έσωσε στη συνέχεια σετ πόιντ της Λι και οι δύο τενίστριες οδηγήθηκαν τελικά στο τάι μπρέικ. Εκεί η κάτοχος 15 Grand Slam τίτλων έκανε εξαιρετική εμφάνιση και καθάρισε την πρόκριση μετά από 1 ώρα και 50 λεπτά αγώνα. Η Σερένα, λοιπόν, είναι δύο νίκες μακριά από τον έκτο τίτλο της στο Μαϊάμι!
"Πάντα παίζει πολύ καλά και τα μεταξύ μας ματς είναι έντονα", είπε η νικήτρια του αγώνα. "Μου αρέσει, γιατί προσπαθεί να βελτιώνεται και αυτό μου δίνει κίνητρο. Έπρεπε να είμαι σταθερή και αντέξω στο ματς. Είμαι ενθουσιασμένη".
Ρεαλιστικά, από την άλλη, αντιμετώπισε την ήττα της η Λι. "Είχα τις ευκαιρίες μου, όμως δεν τα κατάφερα. Είναι η καλύτερη τενίστρια στον κόσμο και αν δεν εκμεταλλευτείς τις ευκαιρίες σου, εκείνη δεν πρόκειται να σου δώσει άλλες. Πρέπει, όμως, να βλέπω θετικά τα πράγματα. Έπαιξα καλά και απλά χρειάζεται να συνεχίσω να δουλεύω για να είμαι έτοιμη στη χωμάτινη σεζόν".
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
