Σταθερή αξία ο Μάρεϊ!

Gazzetta team
Σταθερή αξία ο Μάρεϊ!

bet365

Όλοι περίμεναν ότι ο Μπέρναρντ Τόμιτς θα έβαζε δύσκολα στον Άντι Μάρεϊ, αλλά ο Βρετανός δεν άφησε τον αντίπαλό του να σηκώσει κεφάλι στο Crandon Park του Μαϊάμι!

Ο 26χρονος τενίστας κυριάρχησε στο παιχνίδι και επιβλήθηκε με 6-3, 6-1 σε μόλις 56 λεπτά, παίρνοντας την πρόκριση για τον τρίτο γύρο του Sony Open. Μετά τα πρώτα αναγνωριστικά γκέιμ, ο Μάρεϊ πήρε μπρος και δεν επέτρεψε σε κανένα σημείο του αγώνα στον χαρισματικό Αυστραλό (Νο.45) να αμφισβητήσει την ανωτερότητά του. Τέλειο ξεκίνημα, λοιπόν, για το Νο.3 στον κόσμο, που πέρυσι έφτασε μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης και φέτος θέλει να σηκώσει το τρόπαιο για να ανέβει και μία θέση στην παγκόσμια κατάταξη! Επόμενος αντίπαλος του Μάρεϊ είναι άλλο... αστεράκι του αθλήματος, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ, που προκρίθηκε ξεκούραστα σε βάρος του Σιμόνε Μπολέλι καθώς ο Ιταλός εγκατέλειψε τον αγώνα στο δεύτερο σετ λόγω τραυματισμού στον καρπό (6-4, 1-1).

Σκούρα τα βρήκε στο πρώτο σετ ο Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά, αλλά ο Βίκτορ Τροΐτσκι δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε για να πάρει το προβάδισμα κι έτσι ο Γάλλος έκανε τελικά το 1-0 στο τάι μπρέικ (8-6). Στο δεύτερο σετ όλα έγιναν πιο απλά για τον 28χρονο τενίστα που επικράτησε με 6-2, υποχρεώνοντας τον Σέρβο στην 32η σερί ήττα του από παίκτη του Top 10! O Τσονγκά θα παίξει στον τρίτο γύρο με τον Φινλανδό Γιάρκο Νιεμίνεν, που ξεπέρασε το εμπόδιο του Μάρτιν Κλίζαν με 6-2, 6-2.

Στην επόμενη φάση προκρίθηκε και ο Ρισάρ Γκασκέ μετά τη νίκη του με 7-5, 6-2 επί του Ολιβιέ Ροχούς, όπως και ο Σαμ Κουέρι, που κέρδισε δύσκολα με 4-6, 6-3, 6-3 τον Λούκας Κούμποτ. Πανεύκολα πήρε το εισιτήριο ο Νικολάς Αλμάγρο (6-0, 6-3 τον Γκουίντο Πέγια) και θα τεθεί αντιμέτωπος με τον Νταβίντ Γκοφέν, ο οποίος νίκησε με 7-6(5), 4-6, 6-2 τον Φίλιπ Κολσράιμπερ. Ο Αντρέας Σέπι, τέλος, χρειάστηκε 2 ώρες και 28 λεπτά για να λυγίσει τον Αλιάζ Μπέντεν με 7-5, 5-7, 7-5 και να κλείσει ραντεβού με τον Τόμας Μπελούτσι, που άφησε εκτός διοργάνωσης τον Γέρζι Γιάνοβιτς με 7-6(5), 3-6, 6-3.

 

Τελευταία Νέα